Kaat Daans

Kaat, waarom wil je graag Mecenas worden?

… nu ik al bijna een jaar, dagelijks tijdens mijn stappen – ik doe bijna alles te voet – wordt begeleid door 1 van de vele schone stemmen van jullie podcasts in mijn oren, vind ik dat het tijd is om ook mijn steentje bij te dragen aan jullie werking! Ook hiervoor #dankbaar 🥰

Waar besteed je in jouw leven eigenlijk het meeste tijd aan? Wat houdt je bezig?

Ik heb op geregelde tijdstippen mijn leven omgegooid 😉 nu ik dit jaar 50 word volg ik een de opleidingen Verbindende Communicatie en Ritual Coach. Omdat wat er in mensen leeft mij boeit EN omdat ik graag wil bijdragen aan het schoner maken van alledaagse momenten. Twee pubers (die niet echt puberen hoor), een echtgenoot en een parttime job in het cultuurcentrum, zorgen ervoor dat ik dagelijks uitgedaagd word het schone in alles en iedereen te blijven zien! #dankbaar!

Cool Kaat, we zijn echt blij en dankbaar dat je erbij bent. Dankzij jouw steun kunnen we Zwijgen is geen optie blijven maken. We hopen dat je bij ons veel fijne mensen ontmoet en dat we dankzij jouw tips en feedback nog veel schone gesprekken kunnen voeren. Tot snel!

Je kan Kaat mee verwelkomen in de commentaren onderaan deze post.

Geef een antwoord