Karen Bernaert

Karen, waarom wil je graag Mecenas worden?

Om met verschillende brillen naar de wereld te kunnen kijken en deze verschillende visies met anderen te kunnen delen. Telkens boeiende thema’s die toegelicht en bevraagd worden door nog boeiendere en aangename persoonlijkheden; een verademing.

Waar besteed je in jouw leven eigenlijk het meeste tijd aan? Wat houdt je bezig?

Ik probeer met acrobatische behendigheid de “zorg voor kinderen-“,”huishouden-“, “werk-“, “welzijn”, “me-time-“, “vriendin-” & “partner-in-crime-balletjes” in de lucht te houden én probeer enige maatschappelijke verantwoordelijkheid op te nemen door af en toe bij Natuurpunt te helpen, maar vooral door mij in te lezen/kijken in relevante thema’s en correcte info te verspreiden naar vrienden/familie/collega’s toe.

Vind jij het belangrijk dat iedereen naar onze gesprekken kan kijken? 

In tijden van cynisme is ruimte voor twijfel en nuance van levensbelang. Zwijgen is geen optie probeert die ruimte te vrijwaren. En dat kunnen we enkel omwille van ons Mecenaat.

Ons Mecenaat is een club van nieuwsgierige mensen die met hun financiële bijdrage onze werking mogelijk maken. Het zijn ambassadeurs die onze content en visie mee uitdragen. Het zijn de liefste mensen op de wereld.

Leer meer over ons mecenaat >

of over Zwijgen is geen optie.

Met Zwijgen is geen optie proberen we ons samen in te beelden wat er beter kan. We zoeken waar het schuurt, ontdekken de kloof tussen wat er vandaag is en wat er kan zijn en proberen dan samen die kloof te overbruggen. - Anthony

Geef een antwoord