Katja Vander Poorten

Katja, waarom wil je graag Mecenas worden?

Het is in deze tijden een verademing om te luisteren naar gesprekken waar veel tijd voor uitgetrokken wordt en waar genuanceerd over dingen gepraat wordt.

Waar besteed je in jouw leven eigenlijk het meeste tijd aan? Wat houdt je bezig?

Ik ben muzikante, kalligraaf, mindfulnesstrainer in spe, ambtenaar en moeder van 2 volwassen dochters. Ik organiseer culturele activiteiten en speel een voorstelling over kindvluchtelingen ‘Onder-Weg van Huis’ (nu on hold door corona): zie www.cultuurmolen.be

Vind jij het belangrijk dat iedereen naar onze gesprekken kan kijken? 

In tijden van cynisme is ruimte voor twijfel en nuance van levensbelang. Zwijgen is geen optie probeert die ruimte te vrijwaren. En dat kunnen we enkel omwille van ons Mecenaat.

Ons Mecenaat is een club van nieuwsgierige mensen die met hun financiële bijdrage onze werking mogelijk maken. Het zijn ambassadeurs die onze content en visie mee uitdragen. Het zijn de liefste mensen op de wereld.

Leer meer over ons mecenaat >

of over Zwijgen is geen optie.

Met Zwijgen is geen optie proberen we ons samen in te beelden wat er beter kan. We zoeken waar het schuurt, ontdekken de kloof tussen wat er vandaag is en wat er kan zijn en proberen dan samen die kloof te overbruggen. - Anthony

Geef een antwoord