Katleen Gabriëls: filosofie is leren sterven

Vrolijke vrienden,

Er zijn er weinigen in België die zoveel aanzien en kennis hebben verworven over de invloed van technologie op ons leven als Katleen. Dat vinden ze niet alleen in ons landje. De wereld is het daarmee eens.

Wij vroegen haar aan tafel om te weten te komen of technologie echt de wereld kan redden. Ons leven beter kan maken. Veiliger en vrijer. Vrolijker en vriendelijker.

En als dat zo is.
Waarom moeten we daar zo lang op wachten?

Bekijk of beluister hier het volledige gesprek:
https://zwijgenisgeenoptie.be/katleen-gabriels/

(Het heeft ons enkele weken gekost om ons voor te bereiden op dit gesprek. Deze zomer doen we ook dat: lezen lezen lezen! Lees meer over ons Mecenaat als je dat soort grondige voorbereiding financieel wil steunen.)

We kwamen Katleen op het spoor dankzij een tip van een van onze luisteraars. Wanneer je via dit formulier een gastentip instuurt, komt dat dus niet in een zwart gat terecht, maar schenk je ons enerzijds de bijzondere cadeau een nieuwe mens te leren kennen en veroordeel je ons anderzijds tot de onmogelijke taak om uit die honderden suggesties gasten te kiezen.

Dank u?

Tom & Anthony

ps: Hij is misschien
pps: niet groot
ppps: en niet sterk,
pppps: zei mn grootmoeder,
ppppps: maar hij betaalt
pppppps: wel netjes
ppppppps: zijn belastingen.


Laat ons weten wat ZIGO voor jou betekent. Of word Mecenas van Zwijgen is geen optie als je het belangrijk vindt dat iedereen naar onze gesprekken kan kijken. Je leest er hier meer over.

Driewerf hoera! Vandaag vieren we de Jeremonius, patroonheilige van de uitschrijflink.

Als er iemand minder bang is van spinnen: er hangen een paar prachtexemplaren in ons kantoor in Kunstencentrum Vooruit in Gent

Ontvang deze nieuwsbrieven in jouw eigen mailbox

Vind jij het belangrijk dat iedereen naar onze gesprekken kan kijken? 

In tijden van cynisme is ruimte voor twijfel en nuance van levensbelang. Zwijgen is geen optie probeert die ruimte te vrijwaren. En dat kunnen we enkel omwille van ons Mecenaat.

Ons Mecenaat is een club van nieuwsgierige mensen die met hun financiële bijdrage onze werking mogelijk maken. Het zijn ambassadeurs die onze content en visie mee uitdragen. Het zijn de liefste mensen op de wereld.

Leer meer over ons mecenaat >

of over Zwijgen is geen optie.

Met Zwijgen is geen optie proberen we ons samen in te beelden wat er beter kan. We zoeken waar het schuurt, ontdekken de kloof tussen wat er vandaag is en wat er kan zijn en proberen dan samen die kloof te overbruggen. - Anthony

Geef een reactie