Keesha Orts over ons gesprek met Olivia Rutazibwa

Voor mij betekende deze video dat ik op een toegankelijke en heldere manier de inzichten verkrijg die ik anders in moeilijke academische en abstracte teksten moeten lezen. Ik vond het zeer aangenaam om naar Olivia te luisteren en het inspireert me om verder te gaan met de kennis die ik verwerf tijdens mijn opleiding, online, via gesprekken.. Sommige delen van de info was niet perse nieuw voor mij maar de passie die ze overbrengt en de wil voor verandering is zeker iets wat ik meeneem uit dit gesprek. Bedankt. Ik deel zeker de interview met anderen.

Vind jij het belangrijk dat iedereen naar onze gesprekken kan kijken? 

In tijden van cynisme is ruimte voor twijfel en nuance van levensbelang. Zwijgen is geen optie probeert die ruimte te vrijwaren. En dat kunnen we enkel omwille van ons Mecenaat.

Ons Mecenaat is een club van nieuwsgierige mensen die met hun financiële bijdrage onze werking mogelijk maken. Het zijn ambassadeurs die onze content en visie mee uitdragen. Het zijn de liefste mensen op de wereld.

Leer meer over ons mecenaat >

of over Zwijgen is geen optie.

Met Zwijgen is geen optie proberen we ons samen in te beelden wat er beter kan. We zoeken waar het schuurt, ontdekken de kloof tussen wat er vandaag is en wat er kan zijn en proberen dan samen die kloof te overbruggen. - Anthony