Kenneth Poupaert

Kenneth, waarom wil je graag Mecenas worden?

Deel uitmaken waar openlijk de moeilijke vragen kunnen gesteld worden, en waar ze, zonder oordeel, door ieder kunnen beantwoord worden, lijkt mij een heerlijk gegeven. En doordat ik tot op vandaag al hard genoten heb van de podcasts, draag ik graag mijn steentje bij.

Waar besteed je in jouw leven eigenlijk het meeste tijd aan? Wat houdt je bezig?

Aan coaching en training voorzien vooral voor mensen actief in de farmaceutische wereld, zowel op technisch als op menselijk vlak. Aan lezen. Aan ontdekken.

Vind jij het belangrijk dat iedereen naar onze gesprekken kan kijken? 

In tijden van cynisme is ruimte voor twijfel en nuance van levensbelang. Zwijgen is geen optie probeert die ruimte te vrijwaren. En dat kunnen we enkel omwille van ons Mecenaat.

Ons Mecenaat is een club van nieuwsgierige mensen die met hun financiële bijdrage onze werking mogelijk maken. Het zijn ambassadeurs die onze content en visie mee uitdragen. Het zijn de liefste mensen op de wereld.

Leer meer over ons mecenaat >

of over Zwijgen is geen optie.

Met Zwijgen is geen optie proberen we ons samen in te beelden wat er beter kan. We zoeken waar het schuurt, ontdekken de kloof tussen wat er vandaag is en wat er kan zijn en proberen dan samen die kloof te overbruggen. - Anthony

Geef een antwoord