Kernenergie is niet concurrentieel – Bram Pauwels

Schone mensen,

Met gas kan je duizend graden halen. Het is absurd gas te gebruiken voor de 70 graden die jouw verwarming nodig heeft. Gebruik gas voor industriële processen. Met de restwarmte kan je via een warmtenet jouw chauffage verwarmen.

Het is niet dat ingenieurs de oplossingen voor het klimaatprobleem niet kennen. Eerder dat weinig ingenieurs de brug kunnen slaan met de politiek. Weinig, maar wel een paar. Zoals Bram bijvoorbeeld.

Bekijk en beluister het hoopgevende verhaal van een hands-on klimaatactivist

Verras jouw vrienden met een constructieve stem in het klimaatdebat: http://zigo.tv/bram-pauwels of misschien doet dit linkje wel iets cool?

Jan Hautekiet is een vriendelijke mens, begrijp ons niet verkeerd. Maar Els, die ons op Hautekiet stil kreeg, is *nog* vriendelijker.  

Sorry Jan!

Vuistje,
Tom & Anthony

PS: WAJOO we zitten over de 50% van ons crowdfunding ding.
PPS: Dat is dus dankzij jullie hé.
PPPS: Kdootje.


Uitschrijven? Dat kan hier. Oei. Errmmm. Hier? Nee. HIER. HIIIEEERRR. Allé man. Uitschrijven dat kan hier. Ja, nu zijn we er. Daar dus. 

Ontvang deze nieuwsbrieven in jouw eigen mailbox

Vind jij het belangrijk dat iedereen naar onze gesprekken kan kijken? 

In tijden van cynisme is ruimte voor twijfel en nuance van levensbelang. Zwijgen is geen optie probeert die ruimte te vrijwaren. En dat kunnen we enkel omwille van ons Mecenaat.

Ons Mecenaat is een club van nieuwsgierige mensen die met hun financiële bijdrage onze werking mogelijk maken. Het zijn ambassadeurs die onze content en visie mee uitdragen. Het zijn de liefste mensen op de wereld.

Leer meer over ons mecenaat >

of over Zwijgen is geen optie.

Met Zwijgen is geen optie proberen we ons samen in te beelden wat er beter kan. We zoeken waar het schuurt, ontdekken de kloof tussen wat er vandaag is en wat er kan zijn en proberen dan samen die kloof te overbruggen. - Anthony

Geef een reactie