Khalid Benhaddou: laat mij dat kind zijn

Lieve Helden,

Voetballer wilde hij worden maar uiteindelijk werd hij op zijn 18 de jongste imam van België. Wij begrijpen waarom.

We zouden schrijven dat ons gesprek maar een beetje over religie is gegaan. We spraken over mensen verbinden, integratie, de kloof tussen arm en rijk en zijn opkomende trouwdatum.

Hij zou zeggen dat we de hele tijd over religie hebben gesproken. Wij begrijpen waarom. Nu wel.

Geniet, echt, van dit gesprek:
https://zwijgenisgeenoptie.be/khalid-benhaddou/

Manon Janssens leidde in Nederland de onderhandelingen om de Nederlandse industrie klimaatneutraal te maken. Dat lukte. Ons gesprek met haar leidde dan weer tot bovengemiddeld veel reacties. Dus. Onze Mecenassen kunnen op donderdagavond 7 november met haar in gesprek. Hier inschrijven!

Zin in iets anders? HEBBEN WE!
– Open redactievergadering vanavond
– Een gesprek met de (weergaloze) Meryem Kanmaz op 29 oktober
– En je kent haar misschien van de Slimste Mens, maar door haar bij ons aan het werk te zien word je zelf een slimmer mens: Magaly Rodriguez Garcia

(Sssst. Niet verklappen maar we werken aan een webshop met EINDELIJK de veelgevraagde tshirt en een Mecenas cadeaubon voor de feestdagen. Nog ideeën?)

Ken je dat heerlijke gevoel van iemands leven in jouw hand te houden? Nee? Ok, komt-ie: enkel als jij Mecenas wordt, blijven wij bestaan.

Voel je het al?

In Dreams We Trust,
Tom & Anthony

ps: Rudy wilde graag boswachter worden
pps: hij kocht een paar botten
ppps: trok zijn verrekijker aan
pppps: en zag
ppppps: in geen velden of wegen
pppppps: nog bos.


Ok: uitschrijven mag. Maar enkel terwijl je hinkend op je rechterbeen luid de Marseillaise zingt. Stuur ons een filmpje?

Er zijn weinig plaatsen waar wij ons zo hard thuis voelen als in Kunstencentrum Vooruit in Gent

Ontvang deze nieuwsbrieven in jouw eigen mailbox

Vind jij het belangrijk dat iedereen naar onze gesprekken kan kijken? 

In tijden van cynisme is ruimte voor twijfel en nuance van levensbelang. Zwijgen is geen optie probeert die ruimte te vrijwaren. En dat kunnen we enkel omwille van ons Mecenaat.

Ons Mecenaat is een club van nieuwsgierige mensen die met hun financiële bijdrage onze werking mogelijk maken. Het zijn ambassadeurs die onze content en visie mee uitdragen. Het zijn de liefste mensen op de wereld.

Leer meer over ons mecenaat >

of over Zwijgen is geen optie.

Met Zwijgen is geen optie proberen we ons samen in te beelden wat er beter kan. We zoeken waar het schuurt, ontdekken de kloof tussen wat er vandaag is en wat er kan zijn en proberen dan samen die kloof te overbruggen. - Anthony

Geef een reactie