Koen Verwee: mag een CEO ook activist zijn?

Lieve Helden,

Koen Verwee was CEO bij de Persgroep, Een Hoge Meneer bij Telenet en is ook een papa die door zijn dochters aangevuurd werd om iets voor het klimaat te doen. 

(Bij mannen wordt daar niet raar over gedaan dat ze drukke jobs combineren met het ouderschap. Dat vinden wij dan weer raar. Enfin we wijken af. Ken je Keith Jarrett nog niet? Schandalig. Opzoeken! Terug naar Koen Verwee: ) 

Twee jaar lang heeft hij zich gestort op Sign for my future. En dat is niet gelopen zoals het gepland was. Wel. Wij hebben daar een heel schoon gesprek over gevoerd. 

Bekijk hierooo het volledig gesprek yoooo:
https://zwijgenisgeenoptie.be/koen-verwee
Ook de podcast is op de link hierbovio te beluisteren. O.

“Show don’t tell” staat er in het groot in onze Zwijgen is geen optie bijbel. Dat wil zeggen: niet over plannen praten maar uitvoeren. Niet over problemen praten maar oplossen. Vandaag gaan we daar – eenmalig – tegen zondigen.

Tom zijn nieuw dochtertje is nu twee maand oud en is de afgelopen maand drie keer voor een week opgenomen in het ziekenhuis. Alles ziet er nu goed uit, maar de afgelopen weken zijn we daardoor minder ‘stabiel’ geweest dan we zelf graag willen. 

We buigen deemoedig het hoofd voor jullie begrip,
We vieren voorzichtig de goede dagen en nachten van Ida,
En we kijken keihard uit naar nog honderden ‘gewone’ weken samen.

Ingetogen Danske,
Tom & Anthony

ps: Romantiek
pps: dat is dromen
ppps: van samen
pppps: toiletpapier kopen.
ppppps: deze ps werd gesponsord door Cottex.
pppppps: Zacht maar stevig 3lagig toiletpapier!


Het is toch gek dat deze uitschrijflink enkel aangeklikt kan worden door mensen die deze mail (1) openden en (2) tot hier gelezen hebben. Wie bij de vakbond moeten we bellen om dat probleem op te lossen? Graag een 0800 nummer.  

Ontvang deze nieuwsbrieven in jouw eigen mailbox

Vind jij het belangrijk dat iedereen naar onze gesprekken kan kijken? 

In tijden van cynisme is ruimte voor twijfel en nuance van levensbelang. Zwijgen is geen optie probeert die ruimte te vrijwaren. En dat kunnen we enkel omwille van ons Mecenaat.

Ons Mecenaat is een club van nieuwsgierige mensen die met hun financiële bijdrage onze werking mogelijk maken. Het zijn ambassadeurs die onze content en visie mee uitdragen. Het zijn de liefste mensen op de wereld.

Leer meer over ons mecenaat >

of over Zwijgen is geen optie.

Met Zwijgen is geen optie proberen we ons samen in te beelden wat er beter kan. We zoeken waar het schuurt, ontdekken de kloof tussen wat er vandaag is en wat er kan zijn en proberen dan samen die kloof te overbruggen. - Anthony

Geef een reactie