Liefde in tijden van Corona

Antivirale Helden,

Alles is anders. De rij voor de supermarkt. Anders. De stilte in de straten. Anders. Het hoestje in haar slaap. Anders. De afstand tot de Deliveroo koerier. Anders. De blikken aan het stoplicht. Anders.

Ook wat hetzelfde gebleven is, blijkt anders. Omdat het meer zichtbaar wordt.

Hoe afhankelijk we zijn.
Hoe lief we zijn.
Hoe wendbaar.

Drie gesprekken willen we jou meegeven. Drie gesprekken die ons herinneren aan alles wat de mens echt is. Een sociaal, kwetsbaar en veerkrachtig wezen:

Luk Vanmaercke, hoofdredacteur van Kerk & Leven vertelde ons hoeveel deugd het doet deel uit te maken van een groter geheel:
https://zwijgenisgeenoptie.be/luk-vanmaercke/

Anaïs Van Ertvelde, die vanuit haar ervaring met een handicap duidelijker dan velen van ons beseft dat de mens afhankelijk is:
https://zwijgenisgeenoptie.be/anais-van-ertvelde/

En Randall Casaer, de tekenaar gekend uit De Slimste Mens, van wie we leerde dat we gemaakt zijn om te drijven:
https://zwijgenisgeenoptie.be/randall-casaer/

Onze video’s zijn al enige tijd voor iedereen gratis te bekijken en te beluisteren op onze website. Maar in deze tijden, wilden we het nog gemakkelijker maken voor iedereen om te genieten van een portie wijsheid en hoop.

Daarom vind je nu al onze gesprekken ook op YouTube.

Vind je het belangrijk dat iedereen naar onze gesprekken kan kijken of luisteren, overweeg het dan om Mecenas te worden. We hebben de financiële steun in deze tijden meer dan nodig.

Dank u.

Alles is anders,
Maar wij zijn hier elke week opnieuw,
Tom & Anthony

ps: Als we afstand
pps: moeten houden
ppps: zijn woorden
pppps: de schoonste brug.
ppppps: Doe jouw geliefden
pppppps: een portie woorden cadeau.


Laat ons weten wat ZIGO voor jou betekent. Of word Mecenas van Zwijgen is geen optie als je het belangrijk vindt dat iedereen naar onze gesprekken kan kijken. Je leest er hier meer over.

We willen niemand onnodig bang maken, maar hier liep net een snotterende puber voorbij die ongegeneerd op deze uitschrijflink hoestte. Niet aanraken!

Er moet van de overheid een fysiek adres staan in elke nieuwsbrief die we versturen, maar de waarheid is dat er momenteel niemand te vinden is in Kunstencentrum Vooruit in Gent

Ontvang deze nieuwsbrieven in jouw eigen mailbox

Vind jij het belangrijk dat iedereen naar onze gesprekken kan kijken? 

In tijden van cynisme is ruimte voor twijfel en nuance van levensbelang. Zwijgen is geen optie probeert die ruimte te vrijwaren. En dat kunnen we enkel omwille van ons Mecenaat.

Ons Mecenaat is een club van nieuwsgierige mensen die met hun financiële bijdrage onze werking mogelijk maken. Het zijn ambassadeurs die onze content en visie mee uitdragen. Het zijn de liefste mensen op de wereld.

Leer meer over ons mecenaat >

of over Zwijgen is geen optie.

Met Zwijgen is geen optie proberen we ons samen in te beelden wat er beter kan. We zoeken waar het schuurt, ontdekken de kloof tussen wat er vandaag is en wat er kan zijn en proberen dan samen die kloof te overbruggen. - Anthony

Geef een reactie