Lies Adriaensens

Lies, waarom wil je graag Mecenas worden?

Ik wil graag jullie organisatie steunen en de opnames beluisteren.
Toen ik las dat iemand dankzij Zwijgen is geen optie mensen ontmoette die hij elders maar moeilijk kan vinden: Nieuwsgierig, open-minded en oprecht op zoek naar manieren om van deze wereld een betere plek te maken, was ik meteen enthousiast om ook hierbij te behoren. Ook van een vriendin heb ik al veel over jullie horen vertellen.

Waar besteed je in jouw leven eigenlijk het meeste tijd aan? Wat houdt je bezig?

Als moeder gaat mijn tijd vooral naar het opvoeden van mijn drie dochters tot warme mensen. Als milieuadviseur wil ik mijn steentje bijdragen aan een beter klimaat, nl mee de kwaliteit van de waterlopen verbeteren. Als vertrouwenspersoon luister ik graag naar de moeilijkheden van collega’s en probeer samen met hen een oplossing te zoeken.
Ook help ik graag mee als vrijwilliger om vluchtelingen naar een woning te verhuizen.
Ik schrijf met een gevangene omdat deze mensen ook mensen zijn die oprechte aandacht verdienen.

En hoe ben je daartoe gekomen?

Ik ben afgestudeerd als industrieel ingenieur chemie in 1992 en heb dan een jaar in het buitenland als onderzoeker aan de Universiteit van Bradford gewerkt (recyclage van PET flessen). Nadien heb ik een aantal jaar als landmeter gewerkt en ben daarna naar Australie vertrokken om daar als onderzoeker aan de Universiteit van New South Wales, Sydney te werken (optimalisatie van de waterzuivering van Sydney Water). Nadien heb ik 13 jaar in de afvalwereld gewerkt om uiteindelijk nu reeds enkele jaren te werken als milieuadviseur, milieucoordinator bij een waterzuiveringsbedrijf. Daarnaast heb ik veel cursussen gevolgd voor mijn persoonlijke groei, waar ik gevoeld heb dat luisteren naar mensen en mensen helpen me ook veel energie geeft.

Cool Lies, we zijn echt blij en dankbaar dat je erbij bent. Dankzij jouw steun kunnen we Zwijgen is geen optie blijven maken. We hopen dat je bij ons veel fijne mensen ontmoet en dat we dankzij jouw tips en feedback nog veel schone gesprekken kunnen voeren. Tot snel!

Je kan Lies mee verwelkomen in de commentaren onderaan deze post.

Geef een antwoord