Liesbeth vdf Rumpt (van de familie Rumpt)

Liesbeth, waarom wil je graag Mecenas worden?

Omdat ik de gesprekken waardevol vind, open en oprecht. Bovendien leer ik hierbij ook om mijn gedachten te verkennen bij bepaalde thema’s

Waar besteed je in jouw leven eigenlijk het meeste tijd aan? Wat houdt je bezig?

Het ontstaan van de paralle samenleving. Hoe wil ik daarmee omgaan. Klimaat en hoe wij ons daarbij aan kunnen passen, want het is niet de mens die daar de oorzaak van is, wel van de vervuiling van onze aarde. CO2 kan de aarde prima aan als we de verdichting tegen gaan. Biodiversiteit is hierbij van groot belang, tegenover monoculturen.

Vind jij het belangrijk dat iedereen naar onze gesprekken kan kijken? 

In tijden van cynisme is ruimte voor twijfel en nuance van levensbelang. Zwijgen is geen optie probeert die ruimte te vrijwaren. En dat kunnen we enkel omwille van ons Mecenaat.

Ons Mecenaat is een club van nieuwsgierige mensen die met hun financiële bijdrage onze werking mogelijk maken. Het zijn ambassadeurs die onze content en visie mee uitdragen. Het zijn de liefste mensen op de wereld.

Leer meer over ons mecenaat >

of over Zwijgen is geen optie.

Met Zwijgen is geen optie proberen we ons samen in te beelden wat er beter kan. We zoeken waar het schuurt, ontdekken de kloof tussen wat er vandaag is en wat er kan zijn en proberen dan samen die kloof te overbruggen. - Anthony

Geef een antwoord