Lieven Maes

Lieven, waarom wil je graag Mecenas worden?

Eindelijk een forum waar tijd is om goed doordachte meningen, visies, stellingen, levenswaarden, … aan bod te laten komen in een open sfeer binnen een esthetische vormgeving in zwart-wit waar de mens echt mens mag zijn. Vaak een pakkende en ontroerende ervaring. Ratio en emotie ; wat een eeuwig boeiend (on)evenwicht !

Waar besteed je in jouw leven eigenlijk het meeste tijd aan? Wat houdt je bezig?

Twee compleet verschillende zaken in één vraag; veel tijd besteden aan betekent nog niet meteen dat dit gelijk staat aan veel aandacht besteden aan. Maar om te voldoen aan de vraag; ik geef met veel passie les aan toekomstig verpleegkundigen, ik lees veel, ik ben voorzitter van een steungroep die steun biedt aan een school in Nigeria, ik bloei momenteel open bij het opa-schap, …

Vind jij het belangrijk dat iedereen naar onze gesprekken kan kijken? 

In tijden van cynisme is ruimte voor twijfel en nuance van levensbelang. Zwijgen is geen optie probeert die ruimte te vrijwaren. En dat kunnen we enkel omwille van ons Mecenaat.

Ons Mecenaat is een club van nieuwsgierige mensen die met hun financiële bijdrage onze werking mogelijk maken. Het zijn ambassadeurs die onze content en visie mee uitdragen. Het zijn de liefste mensen op de wereld.

Leer meer over ons mecenaat >

of over Zwijgen is geen optie.

Met Zwijgen is geen optie proberen we ons samen in te beelden wat er beter kan. We zoeken waar het schuurt, ontdekken de kloof tussen wat er vandaag is en wat er kan zijn en proberen dan samen die kloof te overbruggen. - Anthony

Geef een antwoord