Lise Lotte ten Voorde

Lise Lotte, waarom wil je graag Mecenas worden?

Jullie hebben mij al eens toegang tot de extra content gegeven zonder financiële compensatie te verwachten. Buitengewoon sympathiek. Ik hoopte te kunnen samenwerken, dat ging niet, maar ik bleef wel volgen. Want ja, journalistiek zonder evenknie, of toch maar heel beperkt. Door ZIGO luister ik naar mensen wiens onderwerp ik normaliter misschien wel oversla, over serendipiteit gesproken. Negeer dus vooral ook mijn drie onderwerpen uit stap 1.

Waar besteed je in jouw leven eigenlijk het meeste tijd aan? Wat houdt je bezig?

Ik schaaf aan de voor mij best passende manier om bij te dragen aan de positieve verandering die we met zijn allen zo hard nodig hebben. En ja, nieuwe inzichten opdoen helpt daar enorm bij.

Vind jij het belangrijk dat iedereen naar onze gesprekken kan kijken? 

In tijden van cynisme is ruimte voor twijfel en nuance van levensbelang. Zwijgen is geen optie probeert die ruimte te vrijwaren. En dat kunnen we enkel omwille van ons Mecenaat.

Ons Mecenaat is een club van nieuwsgierige mensen die met hun financiële bijdrage onze werking mogelijk maken. Het zijn ambassadeurs die onze content en visie mee uitdragen. Het zijn de liefste mensen op de wereld.

Leer meer over ons mecenaat >

of over Zwijgen is geen optie.

Met Zwijgen is geen optie proberen we ons samen in te beelden wat er beter kan. We zoeken waar het schuurt, ontdekken de kloof tussen wat er vandaag is en wat er kan zijn en proberen dan samen die kloof te overbruggen. - Anthony

Geef een antwoord