Lore Torfs

Lore, waarom wil je graag Mecenas worden?

De inhoud die jullie maken vind ik zo zinvol! Ik wil dat meer mensen met ZIGO kunnen kennismaken en dat jullie boodschappen een groter bereik kunnen krijgen.

Waar besteed je in jouw leven eigenlijk het meeste tijd aan? Wat houdt je bezig?

Ik ben een multimedia designer, opgegroeid in een erg digitale wereld… Maar hoe ouder ik word, hoe meer ik snak naar offline belevenissen in de natuur en in de tuin. Ik houd van tekenen, werken in de tuin, fietsen, muziek luisteren en dansen.

Vind jij het belangrijk dat iedereen naar onze gesprekken kan kijken? 

In tijden van cynisme is ruimte voor twijfel en nuance van levensbelang. Zwijgen is geen optie probeert die ruimte te vrijwaren. En dat kunnen we enkel omwille van ons Mecenaat.

Ons Mecenaat is een club van nieuwsgierige mensen die met hun financiële bijdrage onze werking mogelijk maken. Het zijn ambassadeurs die onze content en visie mee uitdragen. Het zijn de liefste mensen op de wereld.

Leer meer over ons mecenaat >

of over Zwijgen is geen optie.

Met Zwijgen is geen optie proberen we ons samen in te beelden wat er beter kan. We zoeken waar het schuurt, ontdekken de kloof tussen wat er vandaag is en wat er kan zijn en proberen dan samen die kloof te overbruggen. - Anthony

Geef een antwoord