Lotte Vandermeersch

Lotte, waarom wil je graag Mecenas worden?

Omdat de lange gesprekken belangrijk zijn in deze tijden waarin alles kort en snel moet zijn. Het is een verademing om keer op keer te zien dat een interessante persoon tegenwicht biedt in wat ik een verkillende maatschappij vind.

Waar besteed je in jouw leven eigenlijk het meeste tijd aan? Wat houdt je bezig?

Een weg zoeken, een evenwicht zoeken in onze maatschappij die zo individualistisch wordt. Vriendschappen en familiebanden onderhouden! En zoeken naar een duurzamer leven (meer veganistisch, meer eigen kuisproducten)

Vind jij het belangrijk dat iedereen naar onze gesprekken kan kijken? 

In tijden van cynisme is ruimte voor twijfel en nuance van levensbelang. Zwijgen is geen optie probeert die ruimte te vrijwaren. En dat kunnen we enkel omwille van ons Mecenaat.

Ons Mecenaat is een club van nieuwsgierige mensen die met hun financiële bijdrage onze werking mogelijk maken. Het zijn ambassadeurs die onze content en visie mee uitdragen. Het zijn de liefste mensen op de wereld.

Leer meer over ons mecenaat >

of over Zwijgen is geen optie.

Met Zwijgen is geen optie proberen we ons samen in te beelden wat er beter kan. We zoeken waar het schuurt, ontdekken de kloof tussen wat er vandaag is en wat er kan zijn en proberen dan samen die kloof te overbruggen. - Anthony

Geef een antwoord