Lucas Vandesompele

Lucas, waarom wil je graag Mecenas worden?

Ik haalde zelf al ongelofelijk veel wijsheden uit verschillende gesprekken. Het inspireert me en zorgt ervoor dat ik dingen op een andere manier ga bekijken. Ik ben zeer nieuwsgierig naar meer en wil dit soort initiatieven dan ook graag steunen.

Waar besteed je in jouw leven eigenlijk het meeste tijd aan? Wat houdt je bezig?

Ik schrijf, ben muzikant en hou me vaak bezig met het bewustzijn. Dit op zoek gaan naar bewustzijn is iets wat al een hele periode aanwezig is in mijn leven, maar altijd eerder op de achtergrond. Het gesprek van Peter De Graef zorgde voor dat extra duwtje, waardoor ik er nu zeer intens mee bezig ben.

Vind jij het belangrijk dat iedereen naar onze gesprekken kan kijken? 

In tijden van cynisme is ruimte voor twijfel en nuance van levensbelang. Zwijgen is geen optie probeert die ruimte te vrijwaren. En dat kunnen we enkel omwille van ons Mecenaat.

Ons Mecenaat is een club van nieuwsgierige mensen die met hun financiële bijdrage onze werking mogelijk maken. Het zijn ambassadeurs die onze content en visie mee uitdragen. Het zijn de liefste mensen op de wereld.

Leer meer over ons mecenaat >

of over Zwijgen is geen optie.

Met Zwijgen is geen optie proberen we ons samen in te beelden wat er beter kan. We zoeken waar het schuurt, ontdekken de kloof tussen wat er vandaag is en wat er kan zijn en proberen dan samen die kloof te overbruggen. - Anthony

Geef een antwoord