Magaly Rodriguez Garcia: wie mij vreemd vindt, kan enkel een kennis zijn

Lieve Helden,

Magaly Rodriguez Garcia wist op haar 14 al dat ze niet in Ecuador zou blijven. Het dorp waar ze opgroeide voelde te klein voor de ambities die ze had.

En wat zijn we blij. Blij dat we haar daarom in onze studio mochten verwelkomen. Nooit eerder werd ons zo helder uitgelegd wat de impact is van het al dan niet erkennen van werk – zoals prostitutie – als ‘echt’ werk.

Bekijk of beluister hier het volledige gesprek:
https://zwijgenisgeenoptie.be/magaly-rodriguez-garcia/

Vorige week publiceerden we een gesprek van ruim twee uur met Stefan Hertmans. Geen enkel gesprek werd in de eerste dagen na de uitzending zo vaak bekeken of beluisterd.

We weten niet hoe dat voor jullie is maar wij worden daar hoopvol van. Dat er in het kenmerkende rumoer van deze tijd nog een zekerheid is: wanneer iemand de tijd krijgt om iets rustig uit te leggen dan zijn er altijd mensen die willen luisteren.

Vind je wat wij doen belangrijk? Overweeg dan om Mecenas te worden.

Dank u.

Diepe buiging,
Tom & Anthony

ps: geef ons een doel
pps: en we denken
ppps: dat niet het veld
pppps: maar enkel
ppppps: wat tussen twee palen landt
pppppps: telt.


Naar aanleiding van de besparingen in het Vlaamse regeerakkoord zijn we genoodzaakt een kleine taks te heffen op iedere uitschrijving van deze nieuwsbrief ten belope van 15% van jouw maandloon. 

Als Dag Allemaal ons op de cover wil zetten, stuur ze dan gerust naar Kunstencentrum Vooruit in Gent

Ontvang deze nieuwsbrieven in jouw eigen mailbox

Vind jij het belangrijk dat iedereen naar onze gesprekken kan kijken? 

In tijden van cynisme is ruimte voor twijfel en nuance van levensbelang. Zwijgen is geen optie probeert die ruimte te vrijwaren. En dat kunnen we enkel omwille van ons Mecenaat.

Ons Mecenaat is een club van nieuwsgierige mensen die met hun financiële bijdrage onze werking mogelijk maken. Het zijn ambassadeurs die onze content en visie mee uitdragen. Het zijn de liefste mensen op de wereld.

Leer meer over ons mecenaat >

of over Zwijgen is geen optie.

Met Zwijgen is geen optie proberen we ons samen in te beelden wat er beter kan. We zoeken waar het schuurt, ontdekken de kloof tussen wat er vandaag is en wat er kan zijn en proberen dan samen die kloof te overbruggen. - Anthony

Geef een antwoord