Mais quelle chanson? - Zwijgen is geen optie

Mais quelle chanson?

Mais quelle chanson? organiseert artistieke kampen en workshops voor kinderen. Voor het project Curieuzeneuzemosterdpot brachten ze jongeren in contact met verschillende beroepsgroepen en stimuleerden hen om vragen te stellen. Kinderen leren hun nieuwsgierigheid vaak onderdrukken, alsof vragen stellen gelijk is aan onbeleefd zijn. Dit project vertrekt vanuit het idee dat nieuwsgierigheid zowat de belangrijkste eigenschap is die kinderen hebben en dat we er voor moeten zorgen dat ze dat niet kwijtspelen.

Vind jij het belangrijk dat iedereen naar onze gesprekken kan kijken?

In tijden van cynisme is ruimte voor twijfel en nuance van levensbelang. Zwijgen is geen optie probeert die ruimte te vrijwaren. En dat kunnen we enkel omwille van ons Mecenaat.

Ons Mecenaat is een club van nieuwsgierige mensen die met hun financiële bijdrage onze werking mogelijk maken. Het zijn ambassadeurs die onze content en visie mee uitdragen. Het zijn de liefste mensen op de wereld.

Leer meer over ons mecenaat >

of over Zwijgen is geen optie.

Met Zwijgen is geen optie proberen we ons samen in te beelden wat er beter kan. We zoeken waar het schuurt, ontdekken de kloof tussen wat er vandaag is en wat er kan zijn en proberen dan samen die kloof te overbruggen. - Anthony

Geef een antwoord