Margot Lauwers

Margot, waarom wil je graag Mecenas worden?

In jullie gesprekken worden zeer wijze dingen gezegd door zeer wijze mensen. Ze zijn enorm leerrijk, stimuleren een kritische geest en inspireren me om een beter mens te worden, én te blijven geloven in het goede in (elke/) de mens.

Waar besteed je in jouw leven eigenlijk het meeste tijd aan? Wat houdt je bezig?

Ik zeg altijd dat er twee dingen zijn die mij fundamenteel gelukkig maken: 1. (liefde voor en van) mensen, en 2. muziek. Iets voor mensen betekenen als hulpverlener in de geestelijke gezondheidszorg en muziek spelen/componeren/beluisteren/hierop dansen, zijn de zaken waar ik momenteel het meest mee bezig ben en voor de rest van mijn leven mee bezig zal blijven, geloof ik.

Vind jij het belangrijk dat iedereen naar onze gesprekken kan kijken? 

In tijden van cynisme is ruimte voor twijfel en nuance van levensbelang. Zwijgen is geen optie probeert die ruimte te vrijwaren. En dat kunnen we enkel omwille van ons Mecenaat.

Ons Mecenaat is een club van nieuwsgierige mensen die met hun financiële bijdrage onze werking mogelijk maken. Het zijn ambassadeurs die onze content en visie mee uitdragen. Het zijn de liefste mensen op de wereld.

Leer meer over ons mecenaat >

of over Zwijgen is geen optie.

Met Zwijgen is geen optie proberen we ons samen in te beelden wat er beter kan. We zoeken waar het schuurt, ontdekken de kloof tussen wat er vandaag is en wat er kan zijn en proberen dan samen die kloof te overbruggen. - Anthony

Geef een antwoord