Marleen Van Genechten

Marleen, waarom wil je graag Mecenas worden?

Omdat ik graag luister naar mensen die meer weten dan ikzelf. Omdat ik nieuwe , frisse ideeën oppik, omdat ik kan genieten van een goed spreker, hun enthousiasme kruipt in mijn lijf. Omdat ik ervaar dat verstandige mensen de wereldproblemen kunnen kaderen en verklaren, er een oplossing voor vinden en blijven geloven dat elke mens er toe doet.

Waar besteed je in jouw leven eigenlijk het meeste tijd aan? Wat houdt je bezig?

Wij, mijn man en ik, doen alle dagen ons best om bewust te “leven”, stil te staan bij ons voedsel, bij de “24-tijd” die we hebben te besteden. Ik help onze kinderen graag, ik help ook graag kinderen in nood en jongen ouders die het moeilijk hebben in deze snelle eeuw , ik voed honden op in de thuissituatie, ik zit mee aan het roer van onze éénmanszaak, mijn man en ik maken tijd voor onze kinderen en we leren graag van hen, hebben mooie tafelgesprekken met hen en met hun vrienden. Ik lees ontzettend graag, zoek graag dingen op, puzzel graag, ik klei, ik wandel met honden, ik zoek de stilte op.

Geef een antwoord