Merel Baeyens

Merel, waarom wil je graag Mecenas worden?

Omdat jullie concept helemaal klopt. Zorgvuldig uitgedacht, vormgegeven, geformuleerd. Geen compromissen om in een businessmodel te passen. Gewoon een liefdevolle intentie. Een liefde en een droom die ik deel.

Waar besteed je in jouw leven eigenlijk het meeste tijd aan? Wat houdt je bezig?

Hoe kan ik kwaliteitsvolle zorg bieden? Hoe kan ik mijn talenten inzetten om vertraging, vereenvoudiging en verstilling te stimuleren in een samenleving waarin we zowel onszelf als de aarde belasten door een continu teveel op verschillende vlakken en waarin, ironisch genoeg, steeds een gevoel van tekort gecreëerd wordt.

Vind jij het belangrijk dat iedereen naar onze gesprekken kan kijken? 

In tijden van cynisme is ruimte voor twijfel en nuance van levensbelang. Zwijgen is geen optie probeert die ruimte te vrijwaren. En dat kunnen we enkel omwille van ons Mecenaat.

Ons Mecenaat is een club van nieuwsgierige mensen die met hun financiële bijdrage onze werking mogelijk maken. Het zijn ambassadeurs die onze content en visie mee uitdragen. Het zijn de liefste mensen op de wereld.

Leer meer over ons mecenaat >

of over Zwijgen is geen optie.

Met Zwijgen is geen optie proberen we ons samen in te beelden wat er beter kan. We zoeken waar het schuurt, ontdekken de kloof tussen wat er vandaag is en wat er kan zijn en proberen dan samen die kloof te overbruggen. - Anthony

Geef een antwoord