Merwin van Zuijlen

Merwin, waarom wil je graag Mecenas worden?

Alles is tegenwoordig polariseren. Zelfs ZIGO is voor mensen polariserend. Ik belicht graag wat mensen niet zien, want je kan pas een mening hebben als je feiten kent. Daarom zijn afwijkende meningen interessant. Tenzij het quatsch is.

De beperkte vrijheid die onze wereld mij geeft: ik kan kiezen maar daar hangen verplichtingen aan vast. Verplichtingen die vaak samen gaan met geld. Dat is voor mij de moeilijkste keuze: wil ik geld of vrijheid. Samen blijkt dat niet te gaan.

Waar besteed je in jouw leven eigenlijk het meeste tijd aan? Wat houdt je bezig?

Kinderen de waarde van de feiten leren t.o.v. YT en FB. Actualiteit volgen.
Kinderen meegeven dat er meer is dan geld en schermpjes.

En natuurlijk mijn benen strekken na weer twee uur telewerk aan een te laag bureau.

Geef een antwoord