Michel Peeters over ons gesprek met Karine Van Doninck

Toeval is de basis van het leven. Imperfectie is het model! Humane wetenschappen en exacte wetenschappen moeten vermengen. Niet het nu moet ons focussen maar de toekomst, waar willen we naar toe, wat willen we realiseren als Sapiens? Weer een gesprek dat ik met plezier doorstuur naar vrienden en kennissen met het verzoek: maak wat tijd vrij want dit moet je gezien/gehoord hebben! Must see!

Vind jij het belangrijk dat iedereen naar onze gesprekken kan kijken? 

In tijden van cynisme is ruimte voor twijfel en nuance van levensbelang. Zwijgen is geen optie probeert die ruimte te vrijwaren. En dat kunnen we enkel omwille van ons Mecenaat.

Ons Mecenaat is een club van nieuwsgierige mensen die met hun financiële bijdrage onze werking mogelijk maken. Het zijn ambassadeurs die onze content en visie mee uitdragen. Het zijn de liefste mensen op de wereld.

Leer meer over ons mecenaat >

of over Zwijgen is geen optie.

Met Zwijgen is geen optie proberen we ons samen in te beelden wat er beter kan. We zoeken waar het schuurt, ontdekken de kloof tussen wat er vandaag is en wat er kan zijn en proberen dan samen die kloof te overbruggen. - Anthony