Michiel Kemps

Michiel, waarom wil je graag Mecenas worden?

Er is weinig ruimte voor ‘het echte gesprek’, terwijl dit zo belangrijk is. Je kunt je zelf alleen leren kennen door de ander.
Gedicht:
‘Hij wilde naar de zee vertrekken, maar kwam bij het station niet aan, hij wilde naar de zee vertrekken die ieder leed verdrijven kan.
Hij heeft staan vloeken, zag die bank, ging liggen en daar snurkt hij dan.

Toen is de zee naar hem gekomen, de zee met haar vertrouwd gezicht. De blauwe zee is zelf gekomen, glimlachend in het ochtendlicht.

Waar besteed je in jouw leven eigenlijk het meeste tijd aan? Wat houdt je bezig?

Met met vrouw en kinderen een gezin vormen en lesgeven.

Vind jij het belangrijk dat iedereen naar onze gesprekken kan kijken? 

In tijden van cynisme is ruimte voor twijfel en nuance van levensbelang. Zwijgen is geen optie probeert die ruimte te vrijwaren. En dat kunnen we enkel omwille van ons Mecenaat.

Ons Mecenaat is een club van nieuwsgierige mensen die met hun financiële bijdrage onze werking mogelijk maken. Het zijn ambassadeurs die onze content en visie mee uitdragen. Het zijn de liefste mensen op de wereld.

Leer meer over ons mecenaat >

of over Zwijgen is geen optie.

Met Zwijgen is geen optie proberen we ons samen in te beelden wat er beter kan. We zoeken waar het schuurt, ontdekken de kloof tussen wat er vandaag is en wat er kan zijn en proberen dan samen die kloof te overbruggen. - Anthony

Geef een antwoord