Minne Warmenbol

Minne, waarom wil je graag Mecenas worden?

de laatste maanden luister ik steevast naar één van de gesprekken als ik op de fiets zit. Ze helpen me even in een verhaal te kruipen (en intussen het verkeersgeluid te dempen) en doen dat door kleine en grote vragen in een positief en hoopvol kader te schetsen en mijn nieuwsgierigheid aan te wakkeren.

Waar besteed je in jouw leven eigenlijk het meeste tijd aan? Wat houdt je bezig?

het oprichten van ons nieuw bedrijf in circulaire economie, mijn gezin, gezond en bewust door de dag komen, resttijd in te zetten voor ontspanning of een gesprek met familie of vrienden die het nodig hebben.

Vind jij het belangrijk dat iedereen naar onze gesprekken kan kijken? 

In tijden van cynisme is ruimte voor twijfel en nuance van levensbelang. Zwijgen is geen optie probeert die ruimte te vrijwaren. En dat kunnen we enkel omwille van ons Mecenaat.

Ons Mecenaat is een club van nieuwsgierige mensen die met hun financiële bijdrage onze werking mogelijk maken. Het zijn ambassadeurs die onze content en visie mee uitdragen. Het zijn de liefste mensen op de wereld.

Leer meer over ons mecenaat >

of over Zwijgen is geen optie.

Met Zwijgen is geen optie proberen we ons samen in te beelden wat er beter kan. We zoeken waar het schuurt, ontdekken de kloof tussen wat er vandaag is en wat er kan zijn en proberen dan samen die kloof te overbruggen. - Anthony

Geef een antwoord