Na twee jaar!

Ahoi piraten,

Met Grote Vragen werd de Lockdown Light – dat allitereert zo lekker, goede keuze mevrouw de premier! – voor ons een bucketlist periode. Eindelijk vonden we de tijd, of vond de tijd ons, om te doen wat we al zo lang wilden doen: overzicht of misschien zelf inzicht bieden in wat we uit meer dan honderd gesprekken leerden.

We gaan verder op het ingeslagen pad. En vandaag. Schrappen we. Samen met u. Alweer een item. Van onze bucketlist.

We hebben t-shirts en tote bags – allitereert lekker – en we zijn er trots op.

Je moet weten, wij zijn nogal kritisch ingesteld als het over t-shirts en aanverwanten gaat. Wij willen geen rommel verkopen. Geen goedkoop excuus om geld te verdienen. En dus zijn er veel ontwerpen gepasseerd, het eerste meer dan twee jaar geleden, maar nooit was het helemaal perfect wat het moest zijn. Vandaag dus wel.

Je moet weten, mensen denken soms dat wij met een naam als ‘Zwijgen is geen optie’ het ongenuanceerd uitroepen van meningen willen promoten. Maar Zwijgen is geen optie is er vooral voor mensen die graag doordacht spreken. Voor mensen die aandachtig willen luisteren en kijken. Mensen die bereid zijn te zien wat niet in het oog springt. Mensen die oor hebben voor verhalen die niet schreeuwerig zijn.

Dat had Gerard Leysen goed begrepen. En dus ontwierp hij voor ons deze t-shirt en tote bag. Gezeefdrukt op het meest ecologische textiel dat we konden vinden in het atelier van Gerard in Antwerpen, en verzonden door onze eigenste handen, komen ze binnenkort jouw kant uit.

En als Mecenas, bestel je vanaf nu alles in onze shop met 20% korting. Omdat dank u zeggen belangrijk is. Daar hoef je niets voor te doen, wie ingelogd is als Mecenas op onze website, krijgt de korting automagisch toegepast.

Blij zijn wij,
Tom & Anthony

ps: Vorige week
pps: stond hier
ppps: een schrijffout.
pppps: Dat leverde
ppppps: veel
pppppps: respons op.
ppppppps: Zoiezo.


Ontdek hier wat je als Mecenas voor onze kijkers betekent.

De software die we gebruiken om deze mail te versturen werd 85 euro per maand duurder omdat jullie nu met zovelen zijn. Uitschrijven kan hier. Dank u!

Op anderhalve meter afstand zitten we, liefdevol en hunkerend naar een knuffel, naar elkaar te staren in Kunstencentrum Vooruit in Gent

Ontvang deze nieuwsbrieven in jouw eigen mailbox

Vind jij het belangrijk dat iedereen naar onze gesprekken kan kijken? 

In tijden van cynisme is ruimte voor twijfel en nuance van levensbelang. Zwijgen is geen optie probeert die ruimte te vrijwaren. En dat kunnen we enkel omwille van ons Mecenaat.

Ons Mecenaat is een club van nieuwsgierige mensen die met hun financiële bijdrage onze werking mogelijk maken. Het zijn ambassadeurs die onze content en visie mee uitdragen. Het zijn de liefste mensen op de wereld.

Leer meer over ons mecenaat >

of over Zwijgen is geen optie.

Met Zwijgen is geen optie proberen we ons samen in te beelden wat er beter kan. We zoeken waar het schuurt, ontdekken de kloof tussen wat er vandaag is en wat er kan zijn en proberen dan samen die kloof te overbruggen. - Anthony

Geef een reactie