Nick Lanneau

Nick, waarom wil je graag Mecenas worden?

De gesprekken voel ik aan als een verrijking voor het leven, momenten om te koesteren en te delen. Een onthaastend gesprek om de gedachten enigszins af te leiden van het banale en anderzijds om de gedachten aan te wakkeren.

Waar besteed je in jouw leven eigenlijk het meeste tijd aan? Wat houdt je bezig?

Noem me een passieve activist, op mijn eigen manier mensen bewust maken van wat er belangrijk is in het leven. Misschien niet via de meest academische verwoordingen, maar wel oprechte bedoelingen en waarden. Momenteel uit dit zich in een persoonlijk leven van gezond(e) mentaliteit/eten/drinken/wonen : vegan, natuurwijn, ecologisch bouwen en denken. Niks forceren, maar mensen enthousiasmeren op kleinschalig en persoonlijk vlak.

Vind jij het belangrijk dat iedereen naar onze gesprekken kan kijken? 

In tijden van cynisme is ruimte voor twijfel en nuance van levensbelang. Zwijgen is geen optie probeert die ruimte te vrijwaren. En dat kunnen we enkel omwille van ons Mecenaat.

Ons Mecenaat is een club van nieuwsgierige mensen die met hun financiële bijdrage onze werking mogelijk maken. Het zijn ambassadeurs die onze content en visie mee uitdragen. Het zijn de liefste mensen op de wereld.

Leer meer over ons mecenaat >

of over Zwijgen is geen optie.

Met Zwijgen is geen optie proberen we ons samen in te beelden wat er beter kan. We zoeken waar het schuurt, ontdekken de kloof tussen wat er vandaag is en wat er kan zijn en proberen dan samen die kloof te overbruggen. - Anthony

Geef een antwoord