Nicky Aerts in gesprek met Anthony

Enkel als Mecenas kan je de volledige afleveringen van onze P.S. reeks bekijken en beluisteren. In deze reeks praten we na over voorbij gesprekken, beantwoorden we vragen van onze Mecenassen en kijken we vooruit naar de gasten die binnenkort bij ons langskomen.

Een voorproefje van deze aflevering kan je wel meteen zien:

Klik hier om Mecenas te worden van Zwijgen is geen optie en meteen de volledige aflevering te zien.

Vind jij het belangrijk dat Zwijgen is geen optie bestaat? 

In tijden van cynisme is ruimte voor twijfel en nuance van levensbelang. Zwijgen is geen optie probeert die ruimte te vrijwaren. En dat kunnen we enkel omwille van ons Mecenaat.

Ons Mecenaat is een club van nieuwsgierige mensen die met hun financiële bijdrage onze werking mogelijk maken. Het zijn ambassadeurs die onze content en visie mee uitdragen. Het zijn de liefste mensen op de wereld.

Leer meer over ons mecenaat >

of over Zwijgen is geen optie.

Met Zwijgen is geen optie proberen we ons samen in te beelden wat er beter kan. We zoeken waar het schuurt, ontdekken de kloof tussen wat er vandaag is en wat er kan zijn en proberen dan samen die kloof te overbruggen. – Anthony

Verwante afleveringen:

Eén reactie

 1. Ruven zegt:

  Dag Anthony, Tom en Freek,

  Bedankt om van zo’n onmetelijke waarde te zijn in mijn leven en ongetwijfeld ook in dat van anderen. Het is een waarde die niet te beschrijven valt, maar waarvan ik overtuigd ben dat jullie hem ook voelen!

  Ik volg jullie sinds de eerste aflevering op YouTube en ben mecenas geworden vanaf het moment dat ik doorhad dat dat kon. Op het einde van heel wat afleveringen stond ik op het punt jullie te mailen om te delen wat het voor mij betekende, maar telkens moest ik het even laten inwerken en dan was daar alweer een nieuwe aflevering.

  Deze ps. reeks geeft me de kans even met jullie mee te verwerken en na de overweldigende existentiële stroom van gevoelens en gedachten met zoveel liefde terug naar mijn eigen leven en de wereld te kijken.

  Dankje voor de kunst die jullie hier creëren. Bedankt om jullie gaven in te zetten om deze wereld echt tot zijn recht te doen komen.
  Het zijn telkens prachtige projecties geweest van mijn innerlijke leven en laten me ervaren hoe één alles is!
  Ik heb mezelf de afgelopen jaren, tijdens het kijken naar Zigo, met heel wat geïdentificeerd: ondernemer, gehuwde man, alcoholmisbruiker, extreem spiritueel, klimaatactievist, clown, onderwijshervormer,.. en zoals je kan lezen niet echt in evenwicht. Altijd zoekende, vanuit een gebrek aan zelfliefde. Jullie gesprekken hebben me veel moed gegeven én bevestigde de inzichten die ik bij mezelf ontdekte in deze evenwichtsoefening.

  Het meest frappante tot nu toe vind ik dat ik als ongedoopte atheïst het afgelopen jaar Catechese mocht volgen in een Katholiek klooster naast mijn deur en dat ik op weg ben naar mijn doopsel en dat ook dat samenviel met het binnenkomen van de eerste religieuze gesprekken met jullie gasten. Ik kon het niet geloven en het gaf me zoveel steun!

  Ik zeg altijd tegen mijn vrouw over gebed, dat na een diepgaand gebed ik de helderheid van de kleuren waarnaar ik mag kijken is toegenomen! Awel, ik kan net hetzelfde zeggen na het bekijken van jullie afleveringen. Jullie zijn voor mij een ongelooflijke genade! <3

  Misschien dat ik ooit terug op facebook kom of jullie zelfs eens opzoek tijdens een opname of event. Voorlopig geniet ik samen met mijn vrouw van de waarde die jullie hierboven creëren! Dankje! <3

Geef een reactie