Nicole Smeyers Smeyers over ons gesprek met Nicky Aerts

Beste Anthony

Ik heb net naar jouw gesprek met Nicky Aerts gekeken. Het ging bij mij door merg en been. Zo eerlijk, zo echt.
Ik ben zelf sinds enkele maanden oma en ik vind mij helemaal terug in wat je zei over de wereld die we aan onze kinderen aanbieden. Ik heb al maanden niemand geknuffeld en het lijkt normaal tot ik er over nadenk en probeer te voelen hoe het voelt.
Heel fijn dat jij dit gesprek hebt durven voelen. Ik weet nu ook meer over jullie manier van werken en jullie aanpak.
Ik ben heel blij één van de 1000 mecenassen te mogen zijn.
Dikke Merci

Vind jij het belangrijk dat iedereen naar onze gesprekken kan kijken? 

In tijden van cynisme is ruimte voor twijfel en nuance van levensbelang. Zwijgen is geen optie probeert die ruimte te vrijwaren. En dat kunnen we enkel omwille van ons Mecenaat.

Ons Mecenaat is een club van nieuwsgierige mensen die met hun financiële bijdrage onze werking mogelijk maken. Het zijn ambassadeurs die onze content en visie mee uitdragen. Het zijn de liefste mensen op de wereld.

Leer meer over ons mecenaat >

of over Zwijgen is geen optie.

Met Zwijgen is geen optie proberen we ons samen in te beelden wat er beter kan. We zoeken waar het schuurt, ontdekken de kloof tussen wat er vandaag is en wat er kan zijn en proberen dan samen die kloof te overbruggen. - Anthony