Niels Festjens

Niels, waarom wil je graag Mecenas worden?

Zeer interessante gesprekken, dankzij de heel open dialoog en extra duiding die erbij komt. Altijd weer inspirerend en verrijkend om naar te luisteren.

Waar besteed je in jouw leven eigenlijk het meeste tijd aan? Wat houdt je bezig?

Ik ben een ingenieur actief in de wereld van medische apparaten, aan de kant van fabrikant, leverancier en hospitaal. waarbij ik fabrikanten help om producten te ontwikkelen binnen de eisen van de wetgeving. Dat spanningsveld tussen wetgeving, commerciële drijfveren en patiënten die betaalbare zorg nodig hebben, zie ik jaar na jaar groeien en houdt me wel wakker tegenwoordig.

Vind jij het belangrijk dat iedereen naar onze gesprekken kan kijken? 

In tijden van cynisme is ruimte voor twijfel en nuance van levensbelang. Zwijgen is geen optie probeert die ruimte te vrijwaren. En dat kunnen we enkel omwille van ons Mecenaat.

Ons Mecenaat is een club van nieuwsgierige mensen die met hun financiële bijdrage onze werking mogelijk maken. Het zijn ambassadeurs die onze content en visie mee uitdragen. Het zijn de liefste mensen op de wereld.

Leer meer over ons mecenaat >

of over Zwijgen is geen optie.

Met Zwijgen is geen optie proberen we ons samen in te beelden wat er beter kan. We zoeken waar het schuurt, ontdekken de kloof tussen wat er vandaag is en wat er kan zijn en proberen dan samen die kloof te overbruggen. - Anthony

Geef een antwoord