Met de regelmaat van de klok krijgen we, terecht, de vraag waarom er voor onze volledige gesprekken geen ondertitels beschikbaar zijn. Heel eerlijk moeten we antwoorden dat we daar geen tijd voor hebben. We doen met drie ons uiterste best om kwalitatieve, boeiende gesprekken te voeren, te filmen, te monteren, nieuwe gasten te zoeken, ons in te lezen en alles te verspreiden.
Onze trailers op sociale media voorzien we al van ondertitels. De volledige gesprekken ondertitelen, dat kunnen we nu nog niet waarmaken.

Tenzij.

Tenzij er mensen zijn zoals jij. Want jij klikte net op een link om een gesprek mee te helpen ondertitelen. Hoe fantastisch is dat?

Hoe kan jij ons helpen ondertitelen?

Al onze gesprekken staan op ons YouTube-kanaal.
Het fijne aan YouTube is dat er een functie is waarbij iedereen kan meewerken aan het ondertitelen van een video.

Hoe je dat doet?
Kijk even naar de screenshots hieronder.

Hoe werkt ondertitelen via YouTube?

  1. Klik op ‘het tandwiel’.

Ondertitels Zwijgen is geen optie

2. Klik op ondertiteling

Ondertitels Zwijgen is geen optie

3. Klik op ondertiteling toevoegen

4. Kies een taal

5. Je kan beginnen ondertitelen

Andere oplossingen?

Zie jij andere opties om onze gesprekken te laten ondertitelen?
Laat het ons zeker weten via het contactformulier.

Vind jij het belangrijk dat iedereen naar onze gesprekken kan kijken? 

In tijden van cynisme is ruimte voor twijfel en nuance van levensbelang. Zwijgen is geen optie probeert die ruimte te vrijwaren. En dat kunnen we enkel omwille van ons Mecenaat.

Ons Mecenaat is een club van nieuwsgierige mensen die met hun financiële bijdrage onze werking mogelijk maken. Het zijn ambassadeurs die onze content en visie mee uitdragen. Het zijn de liefste mensen op de wereld.

Leer meer over ons mecenaat >

of over Zwijgen is geen optie.

Met Zwijgen is geen optie proberen we ons samen in te beelden wat er beter kan. We zoeken waar het schuurt, ontdekken de kloof tussen wat er vandaag is en wat er kan zijn en proberen dan samen die kloof te overbruggen. - Anthony