Patrick Doyen: als de stroper boswachter wordt

Liefste Helden,

Als topman bij Coca Cola ontdekte Patrick Doyen dat mensen veel meer willen betalen voor hun frisdrank als die verkocht wordt in kleinere verpakkingen. Meer plastic, meer winst.

Vandaag staat Patrick aan de wieg van De Leiding: een bedrijf dat plastic drankverpakking overbodig wil maken, te beginnen in de horeca.

Wat als de stroper boswachter wordt?

Degusteer het volledige gesprek hier.
Of luister naar de podcast. Dat kan op SoundCloud maar ook op Spi Spa Spotify

Ai ai ai we hebben alweer complimentjes over jullie gegeven. “Onze mecenassen zijn de beste kwaliteitscontrole” zei Anthony bij Karolien Debecker op Radio 1.

En nu zijn we bang. Dat jullie straks massaal voor onze deur staan om de kwaliteit te inspecteren. En dat er niemand is om de deur open te doen omdat er een dochter thuis zit met windpokken.

Of dat het naar jullie hoofd stijgt. En jullie de kwaliteitscontrole aanbieden bij andere media. En daar dik voor betaald worden. Het zou niet onterecht zijn.

Alle gekheid in een doosje met een strik rond: 

Jullie zijn de max. 

Genegen,
Tom & Anthony

PS: Kaas is keiveel punten
PPS: Brood is ook echt heel veel punten
PPPS: Kikkererwten zijn geen punten
PPPPS: Chocolade is superveel punten maar wel de moeite waard
PPPPPS: Anthony is voor het eerst niet gebuisd
PPPPPPS: Hij heeft de weightwatcher app ontdekt


Haha weet je nog die keer toen we samen en dan zo nog iets gingen drinken daar? Ooooh amai, wij hebben toch al veel meegemaakt hé. Mooie tijden. Och och. Melancholie. Schoon. Op een bepaald moment is een relatie te sterk om nog uit te schrijven hé. Toch? Toch? 

Ontvang deze nieuwsbrieven in jouw eigen mailbox

Vind jij het belangrijk dat iedereen naar onze gesprekken kan kijken? 

In tijden van cynisme is ruimte voor twijfel en nuance van levensbelang. Zwijgen is geen optie probeert die ruimte te vrijwaren. En dat kunnen we enkel omwille van ons Mecenaat.

Ons Mecenaat is een club van nieuwsgierige mensen die met hun financiële bijdrage onze werking mogelijk maken. Het zijn ambassadeurs die onze content en visie mee uitdragen. Het zijn de liefste mensen op de wereld.

Leer meer over ons mecenaat >

of over Zwijgen is geen optie.

Met Zwijgen is geen optie proberen we ons samen in te beelden wat er beter kan. We zoeken waar het schuurt, ontdekken de kloof tussen wat er vandaag is en wat er kan zijn en proberen dan samen die kloof te overbruggen. - Anthony

Geef een reactie