Paul De Meester

Paul, waarom wil je graag Mecenas worden?

Nadat ik een aantal gesprekken beluisterde, vind ik het hoog tijd om een kleine bijdrage te leveren om mee te zorgen dat ZIGO kan doorgaan.

Waar besteed je in jouw leven eigenlijk het meeste tijd aan? Wat houdt je bezig?

Als gepensioneerd onderwijsmens ben ik nog als vrijwilliger actief op verschillende terreinen: onderwijs zelf (KOLvW vzw), ontwikkelingseducatie (Studio Globo vzw), Vluchtelingenwerk (VLOS vzw), begeleider KJV, mobiliteit (Fietsersbond) en geestelijke gezondheidszorg. Maar ook mijn familie verdient uiteraard tijd en aandacht.

Vind jij het belangrijk dat iedereen naar onze gesprekken kan kijken? 

In tijden van cynisme is ruimte voor twijfel en nuance van levensbelang. Zwijgen is geen optie probeert die ruimte te vrijwaren. En dat kunnen we enkel omwille van ons Mecenaat.

Ons Mecenaat is een club van nieuwsgierige mensen die met hun financiële bijdrage onze werking mogelijk maken. Het zijn ambassadeurs die onze content en visie mee uitdragen. Het zijn de liefste mensen op de wereld.

Leer meer over ons mecenaat >

of over Zwijgen is geen optie.

Met Zwijgen is geen optie proberen we ons samen in te beelden wat er beter kan. We zoeken waar het schuurt, ontdekken de kloof tussen wat er vandaag is en wat er kan zijn en proberen dan samen die kloof te overbruggen. - Anthony

Geef een antwoord