Peter De Graef: ik ben mijn verleden niet

Liefste Helden,

Moeilijk moeilijk moeilijk. Peter De Graef is een acteur, ja. Een auteur ook, ja. En een regisseur natuurlijk, dat ook, ja. Maar wat hebben we daar in Gods naam mee gezegd? Drie keer niets.

Peter De Graef is een Mens met een hoofdletter. Luidop denkend, ploegend door het leven, met een liefdevolle blik op alles en iedereen die hem omringd. Slaan en zalvend. Een Mens waar veel van te leren valt.

Bekijk of beluister hier het gesprek:
https://zwijgenisgeenoptie.be/peter-de-graef/

Feestje: volgende week voeren we een gesprek met de indrukwekkende Meryem Kanmaz. Nog niet bekend genoeg dus daar gaan we samen iets aan veranderen. Inschrijven kan hier. Voorlopig zijn onze opnames nog overdag maar binnenkort gaan de meeste ‘s avonds door, om het jullie gemakkelijker te maken.

Onze eerste open redactievergadering is wél al in de avond. Je kan er tips voor gasten delen, thema’s aanbrengen of gewoon een beetje meepraten. Twijfelen is voor een keer niet nodig, gewoon hier inschrijven.

Wees gegroet,
Tom & Anthony

ps: tussen de griezelige wereld
pps: en jezelf
ppps: zet je best
pppps: een hele grote
ppppps: BOEKENKAST!


Wij beschouwen elke uitschrijving voor deze nieuwsbrief als een persoonlijk falen. Gelukkig zijn jullie er en Katrien, Katrien en Fatima, de drie nieuwe mecenassen van deze week, wiens bestaan ons troost.

Op zoek naar een opslagplaats voor jouw verlangens? Stuur ze gerust naar Kunstencentrum Vooruit in Gent

Ontvang deze nieuwsbrieven in jouw eigen mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vind jij het belangrijk dat iedereen naar onze gesprekken kan kijken?

In tijden van cynisme is ruimte voor twijfel en nuance van levensbelang. Zwijgen is geen optie probeert die ruimte te vrijwaren. En dat kunnen we enkel omwille van ons Mecenaat.

Ons Mecenaat is een club van nieuwsgierige mensen die met hun financiële bijdrage onze werking mogelijk maken. Het zijn ambassadeurs die onze content en visie mee uitdragen. Het zijn de liefste mensen op de wereld.

Leer meer over ons mecenaat >

of over Zwijgen is geen optie.

Met Zwijgen is geen optie proberen we ons samen in te beelden wat er beter kan. We zoeken waar het schuurt, ontdekken de kloof tussen wat er vandaag is en wat er kan zijn en proberen dan samen die kloof te overbruggen. - Anthony

Geef een antwoord