Problemen zijn nooit te groot – Koert Debeuf

Krijgers,

De trailer van ons gesprek met Josse De Pauw kende deze week een onverwachte revival met veel nieuwe leden als gevolg. De link naar het volledige gesprek met Josse vind je onderaan deze mail.

Is het goed veel te weten? We weten altijd te weinig dus elke poging dat te verhelpen schiet bij voorbaat te kort. En is het bij vele hedendaagse problemen geen vereiste deels onwetend te zijn wanneer we de illusie willen behouden ze te kunnen oplossen?

Voor Koert Debeuf is het antwoord op bovenstaande vragen respectievelijk ja en nee. Voor iemand die weet wat hij weet, die reist zoals hij reist en leeft zoals hij leeft, vinden we dat merkwaardig. En schoon.

Leer Koert Debeuf hier beter kennen en gun jouw vrienden ook dat plezier

We zoeken een hobby en twijfelen tussen ‘kleiduifschieten’ en ‘België opzoeken in internationale statistieken als inspiratie voor ons volgend seizoen’. Dat laatste hebben we deze week een aantal keer gedaan en dat was kei-de-pri-me-rend. Allemaal duimen dat het dit weekend met die duiven beter klikt?

Het volgend paragraafje is het gevolg van een wekenlange brainstorm om mensen te wijzen op ons uitgebreide archief aan kwaliteitsvolle video interviews.

Hé mensen, waren jullie reeds op de hoogte van ons uitgebreid archief aan kwaliteitsvolle video’s?

De firma dankt u,
Vandaag meer dan gisteren,
Tom & Anthony

PS: Gij beslist.
PPS: Wij willen 100% leven van het mecenaat.
PPPS: De rest is eigenlijk geen optie.
PPPPS: Maar gij beslist.
PPPPPS: Pleasekes? 


Bekijk je wel even het volledige gesprek met Josse De Pauw alvorens je beslist uit te schrijven? 

Ontvang deze nieuwsbrieven in jouw eigen mailbox

Vind jij het belangrijk dat iedereen naar onze gesprekken kan kijken? 

In tijden van cynisme is ruimte voor twijfel en nuance van levensbelang. Zwijgen is geen optie probeert die ruimte te vrijwaren. En dat kunnen we enkel omwille van ons Mecenaat.

Ons Mecenaat is een club van nieuwsgierige mensen die met hun financiële bijdrage onze werking mogelijk maken. Het zijn ambassadeurs die onze content en visie mee uitdragen. Het zijn de liefste mensen op de wereld.

Leer meer over ons mecenaat >

of over Zwijgen is geen optie.

Met Zwijgen is geen optie proberen we ons samen in te beelden wat er beter kan. We zoeken waar het schuurt, ontdekken de kloof tussen wat er vandaag is en wat er kan zijn en proberen dan samen die kloof te overbruggen. - Anthony

Geef een reactie