ps: Hoe kiezen wij onze gasten?

Lieve Helden,

Onze Mecenassen zijn ook vragenstellers. “Hoe kiezen jullie gasten?” vragen ze ons. En “Wanneer vinden jullie een gesprek geslaagd?”. Tot “Is Anthony altijd zichzelf.”. (Die laatste is een lastige.)

Dus hebben we voor hen een nieuwe reeks gemaakt die we “p.s.” gedoopt hebben. Als ze enthousiast zijn, wordt het onze maandelijkse afspraak waarin we vragen van onze Mecenassen beantwoorden, napraten over voorbije gesprekken en onthullen wie er binnenkort bij ons te gast is.

Enkel voor Mecenassen. Omdat Tom te beschaamd is om zo lang zichtbaar te zijn voor de hele wereld. Omdat we met Mecenassen meer durven delen dan met de hele wereld. En omdat het plezant is.

Wil je de aflevering meteen zien? (En ontdekken of Anthony altijd zichzelf is?) Word dan nu Mecenas van Zwijgen is geen optie. Meer info daarover vind je op deze pagina.

Wil je graag deel uitmaken van onze community maar heb je niet de financiële middelen om dat te doen? Ook daar hebben we een oplossing voor. Je leest er hier meer over.

We hopen jullie schnell te mogen verwelkomen.

Allerhartelijkst,
Tom & Anthony

ps: Vriendschap
pps: is als bladgoud.
ppps: Het kost veel geld.
pppps: Het blinkt.
ppppps: En het is oppervlakkig.
pppppps: Of wacht, nee.
ppppppps: Paris Hilton.
pppppppps: Paris Hilton is als bladgoud!


Laat ons weten wat ZIGO voor jou betekent. Of word Mecenas van Zwijgen is geen optie als je het belangrijk vindt dat iedereen naar onze gesprekken kan kijken. Je leest er hier meer over.

Als je heel zachtjes jouw oor tegen de bult van de dromedaris legt en dan fluisterend om levensadvies vraagt, pruttelt hij of zij onomwonden: schrijf je niet uit voor de ZIGO nieuwsbrief.

Ze noemen zichzelf sinds kort Kolruyt, maar er is ons NOG GEEN ENKELE KEER een proevertje aangeboden in Kunstencentrum Vooruit in Gent

Ontvang deze nieuwsbrieven in jouw eigen mailbox

Geef een reactie