PS: Hoe zal de macht verschuiven?

Lieve Helden,

Aan de altijd kritische maar ook zeer enthousiaste reacties op de eerste aflevering konden we aflezen dat een maandelijkse “PS” welkom is. Bij. Deze.

En er is meer: zo veel slimme mensen spreken kan overweldigend zijn. We gaan op recordtempo van twijfel naar antwoord naar twijfel. Dan helpt het, echtig waar, om elke maand even te mogen documenteren waar ons denken staat.

Deze maand over de verantwoordelijkheid van ondernemers, over leven in de matrix en over hoe de macht OOIT zal verschuiven. Een boterham vol. We hopen dat hij smaakt.

Bekijk hier een fragment van de aflevering:
https://zwijgenisgeenoptie.be/ps-hoe-zal-de-macht-verschuiven/
(En word nu Mecenas om meteen de volledige aflevering te zien.)

Mochten jullie er (zoals ons) soms aan twijfelen dat er veel fantastische mensen bestaan op de wereld dan hebben we twee keer goed nieuws voor jou:

Anne Martine Humblet schreef deze schone reactie op onze vorige nieuwsbrief en dankzij Sofie V. is ons gesprek met Hetty Helsmoortel volledig ondertiteld.

Wil jij ook helpen met ondertitelen? Laat het ons gerust weten door te antwoorden op dit mailtje.

Voor altijd,
Tom & Anthony

ps: Geen spiegel
pps: toont zo accuraat
ppps: de mens die je denkt
pppps: en hoopt te zijn.
ppppps: Als de ogen
pppppps: van wie je liefhebt.
ppppppps: Goed kijken.


Laat ons weten wat ZIGO voor jou betekent. Of word Mecenas van Zwijgen is geen optie als je het belangrijk vindt dat iedereen naar onze gesprekken kan kijken. Je leest er hier meer over.

Wij droomden van een wereld zonder haat en geweld. Een wereld zonder oorlog, zonder kernafval en te zacht gebakken croissants. Een betere wereld. Eentje waarin uitschrijflinks onder nieuwsbrieven, slechts een verre herinnering zijn.

Ons hart gaat altijd maar deze maand bovenmatig uit naar de kanjers die normaal het cafe bemannen in Kunstencentrum Vooruit in Gent

Ontvang deze nieuwsbrieven in jouw eigen mailbox

Vind jij het belangrijk dat iedereen naar onze gesprekken kan kijken? 

In tijden van cynisme is ruimte voor twijfel en nuance van levensbelang. Zwijgen is geen optie probeert die ruimte te vrijwaren. En dat kunnen we enkel omwille van ons Mecenaat.

Ons Mecenaat is een club van nieuwsgierige mensen die met hun financiële bijdrage onze werking mogelijk maken. Het zijn ambassadeurs die onze content en visie mee uitdragen. Het zijn de liefste mensen op de wereld.

Leer meer over ons mecenaat >

of over Zwijgen is geen optie.

Met Zwijgen is geen optie proberen we ons samen in te beelden wat er beter kan. We zoeken waar het schuurt, ontdekken de kloof tussen wat er vandaag is en wat er kan zijn en proberen dan samen die kloof te overbruggen. - Anthony

Geef een reactie