Randall Casaer: Je bent gemaakt om te drijven

Lieve Helden,

Randall is vooral bekend als huisillustrator van De Slimste Mens. Voor ons is het een wonderlijke kunstenaar. En de man die de beste cabaretiers van het land helpt om bijzondere voorstellingen te maken.

Levenslessen, dat heeft hij ons gegeven. Hoe je vecht tegen cynisme als je opgroeit met een cynische blik. Hoe we politici hun menselijkheid kwalijk nemen. En over prutsen. En het waarderen van prutsen. Onder andere.

Bekijk of beluister gratis dit gesprek:
https://zwijgenisgeenoptie.be/randall-casaer/

Rudi Vranckx en Wannes Cappelle noemden ons in hun Humo eindejaarsvragen de podcast van het jaar. Tim Verheyden kroonde ons gesprek met Stefan Hertmans tot de woorden van het jaar.

En en en

Op 29 januari organiseren we in de Theaterzaal van Vooruit de tweede ZIGO Soiree. Een avond die je niet zal vergeten. Voor 600 mensen deze keer. Om de lancering van ons eerste boek, ‘Waarom zwijgen geen optie is’ te vieren en hoopvol het nieuwe decennium in te gaan.

Dit kan enkel omdat we gesteund worden door honderden bijdragen van grote en kleine Mecenassen, die nu allemaal rondlopen met een schone Mecenas pin. En gratis naar onze ZIGO Soiree mogen komen.

Word hier en nu Mecenas van Zwijgen is geen optie.
Of koop hier tickets voor een uitzonderlijke avond (vanaf vandaag 10u).

De teerling is geworpen,
Tom & Anthony

ps: wie nieuwsgierigheid zaait
pps: zal inzicht oogsten
ppps: de beste kruiden
pppps: vind je
ppppps: nog steeds in het oosten


‘Zeg Toby, heb jij al eens op die uitschrijflink geklikt?’ ‘Nee Stefanus, naar het schijnt word je dan uitgeschreven van hun nieuwsbrief.’ ‘Echt?’ ‘Jup.’ ‘Zot!’

Wij versturen heden ten dage onze kerstcadeaus vanuit Kunstencentrum Vooruit in Gent

Ontvang deze nieuwsbrieven in jouw eigen mailbox

Vind jij het belangrijk dat iedereen naar onze gesprekken kan kijken? 

In tijden van cynisme is ruimte voor twijfel en nuance van levensbelang. Zwijgen is geen optie probeert die ruimte te vrijwaren. En dat kunnen we enkel omwille van ons Mecenaat.

Ons Mecenaat is een club van nieuwsgierige mensen die met hun financiële bijdrage onze werking mogelijk maken. Het zijn ambassadeurs die onze content en visie mee uitdragen. Het zijn de liefste mensen op de wereld.

Leer meer over ons mecenaat >

of over Zwijgen is geen optie.

Met Zwijgen is geen optie proberen we ons samen in te beelden wat er beter kan. We zoeken waar het schuurt, ontdekken de kloof tussen wat er vandaag is en wat er kan zijn en proberen dan samen die kloof te overbruggen. - Anthony

Geef een antwoord