Rashif El Kaoui: Dit is mijn rol in dit tijdsgewricht

Lieve Helden,

Rashif beheerst als geen andere de kunst van het verzorgd en minzaam spreken zonder daarbij in te boeten aan oprechtheid. Wel integendeel. Hij wil zijn nek tonen, omdat hij anderen wil inspireren met zijn kwetsbaarheid, omdat hij wil geloven dat mensen niet bijten.

Als acteur en auteur pakt hij de onderwerpen aan waar velen liefst van wegblijven. Omdat ze moeilijk zijn. Omdat ze grijs vragen in een tijd die enkel zwart/wit lijkt te belonen. Omdat het nodig is.

Bekijk of beluister hier het volledige gesprek:
https://zwijgenisgeenoptie.be/rashif-el-kaoui/

Dat kan ook rechtstreeks via Spotify, iTunes en Google Podcasts.

Wacht je nog even met jouw kerstcadeaus? Volgende week komt onze selectie online. Geen wegwerp rommel, wel bijzondere momenten voor bijzondere mensen. We gaan ze persoonlijk op de post doen, dus allemaal gegarandeerd voor Kerst geleverd.

De opnames voor de komende vier maanden zijn gepland. Start het nieuwe jaar vol goede moed. Schrijf je in om een van onze opnames bij te wonen: https://zwijgenisgeenoptie.be/agenda/

Anthony heeft net het manuscript voor het eerste Zwijgen is geen optie boek naar de uitgever gestuurd. Dit is dan het moment waarop we durven zeggen: er komt een Zwijgen is geen optie boek.

Er komt een Zwijgen is geen optie boek.

Uw aanwezigheid zij geprezen,
Tom & Anthony

ps: Je kan vloeken
pps: Omdat de batterij
ppps: Van jouw gsm leeg is.
ppppps: Of lief fluisteren tegen jezelf:
pppppps: Tijd om op te laden.


Ze draait zich om, haalt haar hoofd van onder de lakens en knipt het licht aan. ‘Uitschrijven’, zegt ze met een zucht, ‘is zo 2007.’

Suggesties voor ons kerstdiner mogen per gele briefkaart naar Kunstencentrum Vooruit in Gent

Ontvang deze nieuwsbrieven in jouw eigen mailbox

Vind jij het belangrijk dat iedereen naar onze gesprekken kan kijken? 

In tijden van cynisme is ruimte voor twijfel en nuance van levensbelang. Zwijgen is geen optie probeert die ruimte te vrijwaren. En dat kunnen we enkel omwille van ons Mecenaat.

Ons Mecenaat is een club van nieuwsgierige mensen die met hun financiële bijdrage onze werking mogelijk maken. Het zijn ambassadeurs die onze content en visie mee uitdragen. Het zijn de liefste mensen op de wereld.

Leer meer over ons mecenaat >

of over Zwijgen is geen optie.

Met Zwijgen is geen optie proberen we ons samen in te beelden wat er beter kan. We zoeken waar het schuurt, ontdekken de kloof tussen wat er vandaag is en wat er kan zijn en proberen dan samen die kloof te overbruggen. - Anthony

Geef een reactie