Robin Van Cleemput

Robin, waarom wil je graag Mecenas worden?

Omdat ik net een bonus heb gekregen in mijn marketingjob en ik die capitalist dollar meteen weer wil investeren in sympathieke kwaliteitsjournalistiek om mijn white guilt af te kopen. Ook vind ik Anthony Bosschem een grote meneer.

Waar besteed je in jouw leven eigenlijk het meeste tijd aan? Wat houdt je bezig?

Schipperen tussen doordrongen pessimisme en ge├»nteresseerd optimisme over een complexe wereld vol moeilijke waarheden waarvan ik elke dag een streepje meer wil begrijpen. Het gevaar van een New Green Capitalist Dystopia waarin we met z’n allen met veel plezier stemmen voor pseudo-wetenschappenlijke non-oplossingen die we moeilijk begrijpen, en er zijn geen jonge Walter Zinzens om het ons duidelijk te maken. Hoe vlees waarschijnlijk (tijdelijk) zal terugkeren in 2020-21 door de wildgroei aan vleesapologeten en Keto Doctors. De greep van de algoritmes op ons cultureel consumptiegedrag. Wat voor een lul Jeff Bezos wel niet is. Feelin’ the Bern.

Enfin. Vanalles wat.

Cool Robin, we zijn echt blij en dankbaar dat je erbij bent. Dankzij jouw steun kunnen we Zwijgen is geen optie blijven maken. We hopen dat je bij ons veel fijne mensen ontmoet en dat we dankzij jouw tips en feedback nog veel schone gesprekken kunnen voeren. Tot snel!

Je kan Robin mee verwelkomen in de commentaren onderaan deze post.

Geef een antwoord