Rudy Thewis

Rudy, waarom wil je graag Mecenas worden?

Omdat ZIGO net die stem laat horen die ik zo vaak mis, het gefluister tussen al het gebrul. Samen met Apache en De Correspondent maken jullie het verschil en dat geeft mij dan weer de hoop dat het in the long run toch nog goed komt. En ik vind het zo belangrijk dat dit niet gedomineerd en vervuild wordt door reclame ven commercie.

Waar besteed je in jouw leven eigenlijk het meeste tijd aan? Wat houdt je bezig?

Zelf kom ik net een situatie dat allebei mijn ouders kort na mekaar zijn overleden. Op dit moment gaat mijn meeste aandacht en tijd om dit te verwerken en ik voel dat dit een kantel moment is. Zelf ben ik ook op zoek naar een zinvolle invulling van mijn leven en aangezien ik momenteel werkzoekend ben, zijn het vooral vrijwilligersprojecten die me aanspreken. Zelf luister ik heel graag naar de radio en lezen blijft nog steeds iets wat ik ontzettend graag doe.

Vind jij het belangrijk dat iedereen naar onze gesprekken kan kijken? 

In tijden van cynisme is ruimte voor twijfel en nuance van levensbelang. Zwijgen is geen optie probeert die ruimte te vrijwaren. En dat kunnen we enkel omwille van ons Mecenaat.

Ons Mecenaat is een club van nieuwsgierige mensen die met hun financiële bijdrage onze werking mogelijk maken. Het zijn ambassadeurs die onze content en visie mee uitdragen. Het zijn de liefste mensen op de wereld.

Leer meer over ons mecenaat >

of over Zwijgen is geen optie.

Met Zwijgen is geen optie proberen we ons samen in te beelden wat er beter kan. We zoeken waar het schuurt, ontdekken de kloof tussen wat er vandaag is en wat er kan zijn en proberen dan samen die kloof te overbruggen. - Anthony

Geef een antwoord