Rutger Bregman: We zijn ons eigen cynisme zat

Lieve Helden,

Rutger Bregman schreef met De Meeste Mensen Deugen en Gratis Geld voor Iedereen de ene bestseller na de andere, is een van de meest invloedrijke stemmen in het publieke debat in Nederland en België en ging de wereld rond met zijn pleidooi voor een eerlijker belastingbeleid op Davos.

Dankzij de hulp van David Van Reybrouck mochten we Rutger uitzonderlijk lang in onze studio ontvangen. We hebben elke minuut benut. Nu jij.

Bekijk of beluister gratis het volledige gesprek:
https://zwijgenisgeenoptie.be/rutger-bregman/

90 gepubliceerde gesprekken
15.000 mensen in onze nieuwsbrief
25.000 fans op onze Facebook pagina
140.000 mensen op onze website
Meer dan 4 miljoen views op onze video’s

Maar dan horen we dat er op een Brusselse fuif om 23u30 iemand aan de ingang naar Zwijgen is geen optie staat te kijken en zijn de cijfers plots heel ver weg.

We zijn met veel.

Help ons groeien. Word vandaag Mecenas. Of morgen. Enfin, je ziet maar.

Avanti!

De bruis in uw cola,
Tom & Anthony

ps: kunnen we in deze tijden van polarisatie
pps: op zijn minst
ppps: met z’n allen
pppps: aanvaarden
ppppps: dat Daim het lekkerste chocolaatje is?


Uitschrijven van deze nieuwsbrief kan uw gezondheid en die van uw naasten ernstig schaden. Raadpleeg een dokter alvorens een uitschrijving te overwegen. Nieuwsbrieven met liefde geschreven, lees je met verstand. Lees met mate. Geld geven kost ook geld.

Niet thuis wanneer Sinterklaas langskomt? Laat hem gerust bij ons leveren: Kunstencentrum Vooruit in Gent

Ontvang deze nieuwsbrieven in jouw eigen mailbox

Vind jij het belangrijk dat iedereen naar onze gesprekken kan kijken? 

In tijden van cynisme is ruimte voor twijfel en nuance van levensbelang. Zwijgen is geen optie probeert die ruimte te vrijwaren. En dat kunnen we enkel omwille van ons Mecenaat.

Ons Mecenaat is een club van nieuwsgierige mensen die met hun financiële bijdrage onze werking mogelijk maken. Het zijn ambassadeurs die onze content en visie mee uitdragen. Het zijn de liefste mensen op de wereld.

Leer meer over ons mecenaat >

of over Zwijgen is geen optie.

Met Zwijgen is geen optie proberen we ons samen in te beelden wat er beter kan. We zoeken waar het schuurt, ontdekken de kloof tussen wat er vandaag is en wat er kan zijn en proberen dan samen die kloof te overbruggen. - Anthony

Geef een reactie