Sanne De Clerck

Sanne, waarom wil je graag Mecenas worden?

Jullie gesprekken zijn voor mij een bron van inspiratie. Het is fijn om de blik te kunnen verruimen en andere leefwerelden binnen te treden door de bril van gepassioneerde mensen die elk op hun eigen manier met schone dingen bezig zijn.

Waar besteed je in jouw leven eigenlijk het meeste tijd aan? Wat houdt je bezig?

Ik heb acht jaar in een groot advocatenkantoor gewerkt en richtte net in april 2021 mijn eigen (strafrecht)kantoor op waarmee ik probeer terug te gaan naar de reden waarom ik in de eerste plaats advocaat ben geworden waarbij de cliënt terug een meer centrale plaats krijgt.

In mijn vrije tijd spring ik graag op de fiets met mijn lief en vrienden op zoek naar kleine en grotere avonturen.

Vind jij het belangrijk dat iedereen naar onze gesprekken kan kijken? 

In tijden van cynisme is ruimte voor twijfel en nuance van levensbelang. Zwijgen is geen optie probeert die ruimte te vrijwaren. En dat kunnen we enkel omwille van ons Mecenaat.

Ons Mecenaat is een club van nieuwsgierige mensen die met hun financiële bijdrage onze werking mogelijk maken. Het zijn ambassadeurs die onze content en visie mee uitdragen. Het zijn de liefste mensen op de wereld.

Leer meer over ons mecenaat >

of over Zwijgen is geen optie.

Met Zwijgen is geen optie proberen we ons samen in te beelden wat er beter kan. We zoeken waar het schuurt, ontdekken de kloof tussen wat er vandaag is en wat er kan zijn en proberen dan samen die kloof te overbruggen. - Anthony

Geef een antwoord