Sarah Zinnid

Sarah, waarom wil je graag Mecenas worden?

Deze alternatieve bron van berichtgeving is erg belangrijk als tegengewicht van de traditionele nieuwskanalen. De gesprekken dragen bij tot het kritische denkvermogen. Dit is misschien wel de belangrijkste taak van het moment en de toekomst.

Waar besteed je in jouw leven eigenlijk het meeste tijd aan? Wat houdt je bezig?

Onderwijs, museum, kunst, mensen bewust maken om blijvend te kiezen voor een open blik. Gidsen, en daarbij bewustmaking van het kritische denken.

Vind jij het belangrijk dat iedereen naar onze gesprekken kan kijken? 

In tijden van cynisme is ruimte voor twijfel en nuance van levensbelang. Zwijgen is geen optie probeert die ruimte te vrijwaren. En dat kunnen we enkel omwille van ons Mecenaat.

Ons Mecenaat is een club van nieuwsgierige mensen die met hun financiële bijdrage onze werking mogelijk maken. Het zijn ambassadeurs die onze content en visie mee uitdragen. Het zijn de liefste mensen op de wereld.

Leer meer over ons mecenaat >

of over Zwijgen is geen optie.

Met Zwijgen is geen optie proberen we ons samen in te beelden wat er beter kan. We zoeken waar het schuurt, ontdekken de kloof tussen wat er vandaag is en wat er kan zijn en proberen dan samen die kloof te overbruggen. - Anthony

Geef een antwoord