Simarjot Singh

Simarjot, waarom wil je graag Mecenas worden?

Sinds de eerste video die ik zag, was ik meteen geïnteresseerd in de manier waarop jullie het interview, de gast en de kijk naar buiten brengen. Er zit variatie aan onderwerpen en er is plaats voor mening. Twee dingen die ik zeker en vast wil aan bijdragen!

Waar besteed je in jouw leven eigenlijk het meeste tijd aan? Wat houdt je bezig?

Ikzelf ben nog student toegepaste architectuur. Sinds de augustus 2020 naar Seoul vertrokken om een uitwisseling op te doen in mijn laatste jaar. Op dit moment nog steeds ter plaatste voor stage met een lichte hoop op er op lange termijn te settelen. Gezien ik student ben, gaat daar mijn meeste tijd naartoe. Daarnaast probeer ik globale skills te verwerven en contacten te leggen met mensen van andere nationaliteiten om mijn kijk te verbreden. Als Belg met een Indische afkomst is cultuur een zeer groot deel van mijn leven. Dit ontdekken en andere mensen laten meegroeien is altijd zeer leuk. Als architectuur student houdt de klimaat me ook wel bezig. We hebben als toekomstige architecten veel in handen. Daarnaast ga ik graag wandelen, een politieke discussie voeren in de bar me vrienden of gewoon even naar de Taekwondo.

Vind jij het belangrijk dat iedereen naar onze gesprekken kan kijken? 

In tijden van cynisme is ruimte voor twijfel en nuance van levensbelang. Zwijgen is geen optie probeert die ruimte te vrijwaren. En dat kunnen we enkel omwille van ons Mecenaat.

Ons Mecenaat is een club van nieuwsgierige mensen die met hun financiële bijdrage onze werking mogelijk maken. Het zijn ambassadeurs die onze content en visie mee uitdragen. Het zijn de liefste mensen op de wereld.

Leer meer over ons mecenaat >

of over Zwijgen is geen optie.

Met Zwijgen is geen optie proberen we ons samen in te beelden wat er beter kan. We zoeken waar het schuurt, ontdekken de kloof tussen wat er vandaag is en wat er kan zijn en proberen dan samen die kloof te overbruggen. - Anthony

Geef een antwoord