Skrolan Hugens

Skrolan, waarom wil je graag Mecenas worden?

De podcastgesprekken doen me telkens weer goed. Ze brengen frisse blikken binnen in mijn leven. Daarnaast vind ik het ongelofelijk belangrijk om mee een deel te kunnen zijn van een forum voor denkers en doeners.

Waar besteed je in jouw leven eigenlijk het meeste tijd aan? Wat houdt je bezig?

Vandaag spendeer ik de meeste tijd aan mijn job en het welzijn van de mensen die ik tegenkom via mijn job. In deze moeilijke tijden hebben mensen die in kwetsbaarheid leven het extra moeilijK…Gelukkig is het mooi weer vandaag en ga ik waarschijnlijk wandelen met 1 van die mensen!

Vind jij het belangrijk dat iedereen naar onze gesprekken kan kijken? 

In tijden van cynisme is ruimte voor twijfel en nuance van levensbelang. Zwijgen is geen optie probeert die ruimte te vrijwaren. En dat kunnen we enkel omwille van ons Mecenaat.

Ons Mecenaat is een club van nieuwsgierige mensen die met hun financiële bijdrage onze werking mogelijk maken. Het zijn ambassadeurs die onze content en visie mee uitdragen. Het zijn de liefste mensen op de wereld.

Leer meer over ons mecenaat >

of over Zwijgen is geen optie.

Met Zwijgen is geen optie proberen we ons samen in te beelden wat er beter kan. We zoeken waar het schuurt, ontdekken de kloof tussen wat er vandaag is en wat er kan zijn en proberen dan samen die kloof te overbruggen. - Anthony

Geef een antwoord