Stan Vrebos

Stan, waarom wil je graag Mecenas worden?

Ik luister telkens met veel verwondering naar jullie gesprekken. De sprekers zijn bedacht gekozen, wat ik erg graag heb. De thema’s die aangekaart worden zijn thema’s waarover vandaag de dag te weinig over gesproken wordt, of waar alleszins geen medium voor beschikbaar is.

Waar besteed je in jouw leven eigenlijk het meeste tijd aan? Wat houdt je bezig?

Ik ben een student architectuur, waardoor mijn perceptie van de wereld vaak weerslag heeft op onze bebouwde omgeving. Ik denk dat ook architectuur op een kantelpunt staat wat het voor de maatschappij moet betekenen. Veel van de huidige vraagstukken of problemen komen samen in de stad van morgen.

Vind jij het belangrijk dat iedereen naar onze gesprekken kan kijken? 

In tijden van cynisme is ruimte voor twijfel en nuance van levensbelang. Zwijgen is geen optie probeert die ruimte te vrijwaren. En dat kunnen we enkel omwille van ons Mecenaat.

Ons Mecenaat is een club van nieuwsgierige mensen die met hun financiële bijdrage onze werking mogelijk maken. Het zijn ambassadeurs die onze content en visie mee uitdragen. Het zijn de liefste mensen op de wereld.

Leer meer over ons mecenaat >

of over Zwijgen is geen optie.

Met Zwijgen is geen optie proberen we ons samen in te beelden wat er beter kan. We zoeken waar het schuurt, ontdekken de kloof tussen wat er vandaag is en wat er kan zijn en proberen dan samen die kloof te overbruggen. - Anthony

Geef een antwoord