Steun ons

Dankzij een kleine maandelijkse bijdrage van een al niet meer zo kleine groep mensen, kunnen wij doen wat we doen. Dat is best indrukwekkend. Die groep is trouwens ook behoorlijk indrukwekkend. Van studenten tot gepensioneerden en alles daartussen, allemaal durven zij twijfelen, allemaal leren ze liever bij dan gelijk te hebben en boven alles willen ze anderen de impact van Zwijgen is geen optie niet ontzeggen.

Ik wil mecenas worden

Ik heb nog vragen

Tom & Anthony

Doneer

Als Wikipedia het kan, wij misschien ook. Leven van kleine donaties is niet eenvoudig, want je hebt er veel nodig. Maar het is ook fantastisch, want je blijft vrij in wat je doet. We hoeven je niet uitleggen waarom vrijheid essentieel is in wat wij doen.

Ik wil doneren

Steun ons als bedrijf

Er is leven, maar er is ook werk. En op dat werk heb je ook overtuigingen, wil je de wereld ook graag schoner maken. Dat kan. Als bedrijf kan je Zwijgen is geen optie steunen, eenmalig of jaarlijks als mecenas.

Ik wil steunen als bedrijf

Shop en steun

Woekerwinsten zijn het niet, maar elke aankoop helpt. Financieel of gewoon doordat iemand jou ziet zitten met onze T-shirt aan en denkt… misschien is Zwijgen inderdaad geen optie.

Ik wil wel een T-shirt