Tobias verschilt proper van mening

Liefste Helden,

We gaan daar eerlijk in zijn. Dit is een probeersel. Niet omdat we eens iets nieuws willen doen wel omdat we het nodig vinden.

Voor een tweede keer spreken we met Tobias Leenaert. Bedenker van donderdag veggiedag. Oprichter van Eva. En met zijn pragmatische aanpak een atypische stem onder veggie activisten.

De tweede keer was nodig omdat (1) zijn voorspellingen uit ons vorige gesprek zijn uitgekomen (2) we van hem willen leren hoe je elegant kan discussiëren met mensen wiens mening je niet deelt.

Alles en meer, video en podcast, op deze pagina op onze webstek

Klein geheimpje: we zijn op zoek naar een oud herenhuis in centrum Gent om onze opnames met publiek (jullie dus aja natuurlijk) te organiseren. Een pakhuis de zwijger in Gent gaan we maken, maar dan wat artistieker. En media-first.

Mocht je toevallig grootgrondbezitter zijn in een vrijgevige bui: wij kunnen echt kei-kei-dankbaar zijn. Maar echt. We bestelden net een koffie en hebben in ruil een standbeeld geboetseerd uit marmer voor de ober. Zo dankbaar.

Liever jij dan ik,
Tom & Anthony

ps: er is vast een grens
pps: tussen realiteit en fictie
ppps: maar tot we die weten liggen
pppps: zijn jullie dromen
ppppps: onze plannen


Wij zijn ontgoocheld dat niemand tot nog toe aangeboden heeft een boek uit te brengen waarin deze mails gebundeld worden. Alleen al omdat deze uitschrijflink dan niet aanklikbaar zou zijn. HAAAAAAA!

We bestaan ook echt: Sint-Salvatorstraat 18B /101B, 9000 Gent

Ontvang deze nieuwsbrieven in jouw eigen mailbox

Vind jij het belangrijk dat iedereen naar onze gesprekken kan kijken? 

In tijden van cynisme is ruimte voor twijfel en nuance van levensbelang. Zwijgen is geen optie probeert die ruimte te vrijwaren. En dat kunnen we enkel omwille van ons Mecenaat.

Ons Mecenaat is een club van nieuwsgierige mensen die met hun financiële bijdrage onze werking mogelijk maken. Het zijn ambassadeurs die onze content en visie mee uitdragen. Het zijn de liefste mensen op de wereld.

Leer meer over ons mecenaat >

of over Zwijgen is geen optie.

Met Zwijgen is geen optie proberen we ons samen in te beelden wat er beter kan. We zoeken waar het schuurt, ontdekken de kloof tussen wat er vandaag is en wat er kan zijn en proberen dan samen die kloof te overbruggen. - Anthony

Geef een reactie